Jakie posiadacie skutery/motorowery?
• Strona 1 z 1
Jakie posiadacie skutery/motorowery?
Witam. Pochwalcie sie swoimi brykami. Ja posiadam Aprilie RS 50 z 2008 roku i jestem z niej strasznie zadowolony. Osiagi ma naprawde bardzo dobre. V-max 96 km/h przy świetnym przyśpieszeniu. Oczywiście wszystkie części seryjne. Jedyna wada to taka że przy dłuższej jeździe strasznie boli krocze i pośladki. Ale to da sie znieść. Jeśli chodzi o wygląd to jest równieź fantastyczny. Ja akurat posiadam malowanie Spain i tylko w tym malowaniu ta Apka mnie sie podoba. Ogólnie bardzo sportowy wyglad. Przyznaje że na drodze sie prezentuje 
W opisach prosze umieszczać:
Wygoda.
OsiÄ…gi
WyglÄ…d
IstniejÄ…ce wady.
Chcialbym poinformować jeszcze że mam na sprzedaż KYMCO S9 2008 rok z przebiegiem 3900 km. Więcej info na
www.scigacz.pl

Wygoda.
OsiÄ…gi
WyglÄ…d
IstniejÄ…ce wady.
Chcialbym poinformować jeszcze że mam na sprzedaż KYMCO S9 2008 rok z przebiegiem 3900 km. Więcej info na
www.scigacz.pl
Ostatnio edytowano 1/9/2010, 22:21 przez krystiano12, łącznie edytowano 2 razy
- krystiano12
- Świeżak
Ja mam honde nsr 50 osiągi jak na 50 (seryjna nie montensa czycos) z 4 biegową skrzynia srednie bo tylko 78 km/h (mierzone gps'em), full seria, wyglada fajnie lecz poprzedni własciciel był debilem/ciotą/wichmenem i dopaścił ja maksymalnie (jezdziła ledwo 50 i mówil ze ma blokady xD). Z posladkami mam ten sam problem lecz da sie przerzyc... ogólnie fajny mototrek na 1 zabawke
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Ja do zrobienia A1 jestem skazany na kibelka, a dokładnie na Aprilie SR 50 DiTech. Ale jestem bardzo zadowolony z mojej Ejpril, jeszcze nigdy mnie nie zawiodła. Mój rekord prędkości to 80km/h realne (GPS), a ok. 85km/h licznikowe, później musiałem hamować, ale to już na pewno było maximum. Co do wygody to w porównaniu do innych skuterów jest bardzo wygodna, zrobiłem nią ok. 120KM z malutkimi przerwami i wszystko było ok. Wygląd... Jak dla mnie ładniejsza jest tylko nowsza Aprilia SR Factory
(oczywiście ze skuterów) Nie znajdziemy tu gigantycznej ilości wlotów, naklejek itd. I bardzo dobrze, bo nie wieje tak tandetą
. Teraz wady. Na pewno bardzo, ale to bardzo słabe światła przednie, oraz brak świateł długich, zauważyłem, że dosyć szybko blaknie ten plastik przed kolanami.

- Sniper075
- Świeżak
Re: Jakie posiadacie skutery/motorowery?
krystiano12 napisał(a):Witam. Pochwalcie sie swoimi brykami. Ja posiadam Aprilie RS 50 z 2008 roku i jestem z niej strasznie zadowolony. Osiagi ma naprawde bardzo dobre. V-max 96 km/h przy świetnym przyśpieszeniu. Oczywiście wszystkie części seryjne. Jedyna wada to taka że przy dłuższej jeździe strasznie boli krocze i pośladki. Ale to da sie znieść. Jeśli chodzi o wygląd to jest równieź fantastyczny. Ja akurat posiadam malowanie Spain i tylko w tym malowaniu ta Apka mnie sie podoba. Ogólnie bardzo sportowy wyglad. Przyznaje że na drodze sie prezentuje
Wygoda.
OsiÄ…gi
WyglÄ…d
IstniejÄ…ce wady.
Chciałbym poinformować jeszcze że mam na sprzedaż KYMCO S9 2008 rok z przebiegiem 3900 km. Więcej info na
http://otomoto.pl/kymco-super-9-l-c-tanio-M2176744.html
Po pierwsze to czy Ty masz jakiÅ› problem ze sobÄ…??
Jesli tak to napisz na PW chętnie z Tobą porozmawiam może wspólnie znajdziemy specjalistę.
A po drugie to zajzyj do regulaminu a potem znajdź temat gdzie wstawia się ogłoszenia o sprzedaży skuterów/motocykli
A po trzecie ja jeżdze rowerem i nie będę się chwalił osiągami bo was porostu zawstydzę.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości