fc-moto.de
• Strona 1 z 2 • 1, 2
fc-moto.de
wie ktos ile idzie paczka od nich? jak zamowie dzisiaj to dojdzie do czwartku?
Twoj podpis jest za dlugi
-
leff - ZlyCzlowiek
Ja akurat jestem w trakcie oczekiwania na przesyłkę od nich. Nie ma takiej możliwości abyś w tak krótkim czasie został załatwiony.
Jak zamówisz u nich jakiś produkt to oni zastrzegają sobie 10 dni (dni robocze) na realizacje wysyłki + do tego dochodzi czas przesyłki kurierskiej UPS. Czyli na czwartek raczej napewno nie będziesz miał towaru.
Jak zamówisz u nich jakiś produkt to oni zastrzegają sobie 10 dni (dni robocze) na realizacje wysyłki + do tego dochodzi czas przesyłki kurierskiej UPS. Czyli na czwartek raczej napewno nie będziesz miał towaru.
2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
Zamawiałem kilka razy. Zazwyczaj idzie od 3 do 5 dni roboczych.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Dziwne... że Wam tak szybko poprzychodziło, bo ja zamówiłem 09.08.2010 i wg. monitorowania przesyłki za pomocą numeru paczki będzie ona u mnie dopiero 30.08.2010. Ale zapewne jest to spowodowane dostępnością towaru, mojego produktu pewnie nie mieli na stanie.
2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
Kurtke skórzaną Alpinestars RC-1 (czarną)
Tak jak pisałem zamówiłem ją 09.08.2010 późnym wieczorem, a została wysłana dopiero 24.08.2010 w południe.
Ma być u mnie 30.08.2010. A więc w moim przypadku czas przesyłki do małopolski to okolo 6-7dni w tym sobota i niedziela).
Tak jak pisałem zamówiłem ją 09.08.2010 późnym wieczorem, a została wysłana dopiero 24.08.2010 w południe.
Ma być u mnie 30.08.2010. A więc w moim przypadku czas przesyłki do małopolski to okolo 6-7dni w tym sobota i niedziela).
2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
Tak z ciekawości - ile kosztuje wysyłka kurtki skórzanej lub kombinezonu -- bo ceny są zachęcające.
BMW r1100rs, zx10r
- BMW_Zbyszek
- Świeżak
Czyli Ty zamawiałeś w angielskiej wersji językowej, ja miałem w niemieckiej i zamiast "In process" miałem "In Bearbeitung" jedno i drugie oznacza, że zamówienie jest w trakcie realizacji.
Ja na początku czekałem cierpliwie kilka dni a potem zaczęło mnie to trochę draznić, że nic się nie dzieje. Napisałem do nich, odpowiedź dostałem następnego dnia taka:
"Sehr geehrter Kunde,
Wie auf der Web Seite beschrieben brauchen wir im
Moment ca. 10 Werktage für eine Bestellung.
Sobald die Waren raus sind bekommen Sie automatisch eine
E Mail und im Anhang auch den Tracking Code.
Mit freundlichen Grüßen
FC-Moto Team"
Tak, że uzbrój się kolego w cierpliwości i obyś czekał krócej ode mnie
Ja na początku czekałem cierpliwie kilka dni a potem zaczęło mnie to trochę draznić, że nic się nie dzieje. Napisałem do nich, odpowiedź dostałem następnego dnia taka:
"Sehr geehrter Kunde,
Wie auf der Web Seite beschrieben brauchen wir im
Moment ca. 10 Werktage für eine Bestellung.
Sobald die Waren raus sind bekommen Sie automatisch eine
E Mail und im Anhang auch den Tracking Code.
Mit freundlichen Grüßen
FC-Moto Team"
Tak, że uzbrój się kolego w cierpliwości i obyś czekał krócej ode mnie

2 x ZX6R
-
Repsol - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości