Wymiana podnóżka prawego kierowcy w Yamaha R6 2005
• Strona 1 z 1
Wymiana podnóżka prawego kierowcy w Yamaha R6 2005
Witam,
Mam ułamany podnóżek prawy kierowcy. Kupiłem sobie nowy (na rys. część nr 30, nr kodowy 5SL-27461-00), chciałem wymienić i nie mogę sobie z tym poradzić. Jak wyjąć sworzeń? Nie ma zawleczki, tylko podkładka? Może ktoś pomoże?
Pozdrowienia
Andrzej
Mam ułamany podnóżek prawy kierowcy. Kupiłem sobie nowy (na rys. część nr 30, nr kodowy 5SL-27461-00), chciałem wymienić i nie mogę sobie z tym poradzić. Jak wyjąć sworzeń? Nie ma zawleczki, tylko podkładka? Może ktoś pomoże?
Pozdrowienia
Andrzej
- Załączniki
-
- Rysunek podnóżka
- podnozek.jpg (45.22 KiB) PrzeglÄ…dane 1903 razy
- eao
- Świeżak
to jest prasowane ale to nic
jesli sie nei myle to czesc 31 jest przykrecona do ramy,
jesli mozesz to ja odkrec i wtedy podłuz jakąś nakretke pod część 33 i uderz od góry jakims w miare okrągłum przedmiotem w cz. 34 tak zeby wybic ten sworzen
Jak juz wymienisz podnuzek to poskładaj wszystko i złap go najlepiej w imadle/na ziemi poprostu muszisz rozbic to tak by sie nie wysuneło
Napisalem jak zrobic to domowym sposobem ale moze tez byc tak ze w tej podkladce jest gwint i trzeba poprostu cz 33 uderzac w odpowiednia strone aby sie wykreciła
jesli sie nei myle to czesc 31 jest przykrecona do ramy,
jesli mozesz to ja odkrec i wtedy podłuz jakąś nakretke pod część 33 i uderz od góry jakims w miare okrągłum przedmiotem w cz. 34 tak zeby wybic ten sworzen
Jak juz wymienisz podnuzek to poskładaj wszystko i złap go najlepiej w imadle/na ziemi poprostu muszisz rozbic to tak by sie nie wysuneło
Napisalem jak zrobic to domowym sposobem ale moze tez byc tak ze w tej podkladce jest gwint i trzeba poprostu cz 33 uderzac w odpowiednia strone aby sie wykreciła
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości