Zobacz wątek - Pomóżcie który skuter warto kupić .
NAS Analytics TAG

Pomóżcie który skuter warto kupić .

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Pomóżcie który skuter warto kupić .

Postprzez malan126 » 19/8/2010, 14:59

malan126
Świeżak

Postprzez 7beat » 19/8/2010, 17:36

zdecydowanie najlepszy to ten z pierwszej aukcji bo ma seryjny cylek 50cc a nie 70cc, nie bierz nigdy stuningowanego skutera bo potem się zapłaczesz jak się zacznie psuć ( wiem to z doświadczenie kumpli i z mojej pracy w serwisie). ten z pierwszej aukcji może być już w słabej kondycji bo widać na zdjęciu że był na koło stawiany...
tdr125 er-5 ZX9r ktm lc4 600, 620 adventure, F2 stunt, crf 450 i transalp, zx6r 08 stunt
7beat
Stały bywalec

Postprzez kresiaczek » 19/8/2010, 19:46

Zapraszam na www.speedfight.pl tam otrzymasz wszelkie niezbędne informacje :wink:
Z tych trzech zdecydowanie najlepszy byłby numer 1, ale musisz doliczyć ze 200zł + koszty malowania na zadupek. Drugi odpada, koleś go dopiero stuningował i sprzedaje :? i na dodatek jest na dotarciu, a tu nie masz pewności jak on go docierał. Poza tym wwalił taki cylek, gaźnik, wariator i dołożył beznadziejny, słaby wydech - no chyba ekspert tego nie dobierał :lol: Trzeci będzie dużo palił bo ma spory gaźnik. Widzę, że masz dosyć dużą rozbierzność cenową.
Na Twoim miejscu szukałbym jednak Speeda chłodzonego cieczą. Sam miałem AC i dosyć szybko się zagrzewał przy wysokich temperaturach, dlatego zmieniłem na LC, a tak się składa, że mam na sprzedaż po bardzo okazyjnej cenie (jak jesteś zainteresowany to napisz na gg 9630633) :D

7beat co do tuningu to można, ale lepiej unikać takiego mocnego ze zmianą cylka. Jak jest wymieniony wydech, wario itp. to nic się nie stanie. Oryginał też się może popsuć :wink: Pozdro
kresiaczek
Świeżak

Postprzez gruby19 » 19/8/2010, 22:27

kresiaczku moj kochany ale gdybys przeczytal regulamin to wiedzialbys ze w naszym ubogim w wiedze srodowisku obowiazuje zakaz rozpowszechniania linkow do innych forum a za taki wybryk grozi zbanowanie ? ;)
Wole jak człowiek na dwóch, niż jak zwierze na czterech...

Honda XLV 125 Varadero V-8

http://www.polskajazda.pl/Profil,Honda,XLV,125,Varadero,TGB,F409,Royal,Cruise/42971 (otwórz link)
gruby19
Stały bywalec

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê