Czy warto kupić rometa ???
• Strona 1 z 1
Mi się bardzo podobają, szczególnie te z manualną skrzynią biegów, Jakie są zalety i wady tych motorów? może go ktoś ma i napisze jaki jest?
Wszyscy piszą że romety to chińskie gówno, ja tak nie uważam;D
Mi się bardzo podobają, szczególnie te z manualną skrzynią biegów, Jakie są zalety i wady tych motorów? może go ktoś ma i napisze jaki jest?
Wszyscy piszą że romety to chińskie gówno, ja tak nie uważam;D
- grzesiekm0
- Świeżak
Na pewno nie kupuj rometów skuterów to jest gów.. mi się taki po 3 tysiącach rozwalił ;P Manualne są fajne ale romety to głównie e stare one są całkiem "Made in Poland" xD Ale z tych nowszych to Ogar 900 są całkiem niezłe chociaż chińskie ;D Nie wiem rób jak uażasz
- mazi135
- Świeżak
Jak nie wiesz to po co sie wypowiadasz. Ja bym Wolał kupic cos markowego ale urzywanego
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Sniper po co się wypowiadasz jak nawet nie miałeś ogara? mój ma ponad 4,5k km i żadnej usterki poważniejszej, tylko żarówka od kierunkowskazu się spaliła. Wszyscy polecają aprillę, yamache, ok, może są dobre, tylko że podobno aprille ciężko dobrą trafić, lubi sie posypać, a po drugie nikt nie pisze ile pali ta aprilla, jak będzie 5,5l/100 to dobrze, bo wiem że 2 sówy lubią doić paliwo. A to czy się toczy to już indywidualna sprawa, 65-70 na początek może być.
Wojta "używanego" a nie urzywanego

Zastrzeżenia na PW.
-
Boshi - VIP Åšcigacz.pl
no właśnie nie wiadomo ile aprille palą
no właśnie nie wiadomo ile aprille palą, auto mojego ojca fiat punto pali 6,5 na 100km
- grzesiekm0
- Świeżak
- grzesiekm0
- Świeżak
Jesli szukasz czegos co pali 2 litry to kup sobie rower z silniczkiem przy tylnym kole. A jak masz tak bardzo patrzec na spalanie to kupo sobie malucha na gaz.
Ten temat sie zrobil bezsensowny a Autor ma dziwne problemy
Ten temat sie zrobil bezsensowny a Autor ma dziwne problemy
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
Re: Czy warto kupić rometa ???
grzesiekm0 napisał(a):Czy warto kupić rometa ???
Wszyscy piszą że romety to chińskie g...., ja tak nie uważam;D
Nie warto
i juz po problemie
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Boshi napisał(a):Sniper po co się wypowiadasz jak nawet nie miałeś ogara? mój ma ponad 4,5k km i żadnej usterki poważniejszej, tylko żarówka od kierunkowskazu się spaliła. Wszyscy polecają aprillę, yamache, ok, może są dobre, tylko że podobno aprille ciężko dobrą trafić, lubi sie posypać, a po drugie nikt nie pisze ile pali ta aprilla, jak będzie 5,5l/100 to dobrze, bo wiem że 2 sówy lubią doić paliwo. A to czy się toczy to już indywidualna sprawa, 65-70 na początek może być.
Masz racje nie miałem ogara 900, ale widzę jak kumple jeżdżą, nie ma to mocy, ani przyśpieszenia. Piszę się YamaHę, a nie YamaCHę i nie ApriLLę, tylko ApriLIę. Co do tego, że Aprilię ciężko dobrą trafić, to powiedz na jakiej zasadzie tak twierdzisz? Były w nich montowane silniki Minarelli, Morini i P/G. 3 najlepsze w swojej klasie (nie do zakatowania). Z tymi 5,5l/100km to ostroo pojechałeś

Pozdrowionka i trzymajcie się z dala od Chińskiego badziewia!

- Sniper075
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości