koło
• Strona 1 z 1
koło
Mam takie pytanko kupilem honde cr 125 94rok ale sprzedajace mi nie powiedzial ze tylne kolo jest od jakiegos innego motoru no i zaczolem szukac zebatki na tekolo i niema bo to jes niewiadomo co dalem stara zebatke do sklepu i oni tez nie wiedza coto jest wiec mam pytanie jakie kolo bym mugl wstawic zamiast hondowskiego bo na alegro niema jak narazie nic ciekawego i wmiare taniego a wiem ze od jakis marki pasoje z gory dzeki
- synek87
- Świeżak
po 1 regulamin
po 2 masz od tego oddzielny temat (w regulaminie o tym jest)
po 3. raczej nikt ci nie powie od czego bo nie wiadomo. moze byc od wszystkiego. moze pokusiłbys sie o zrobienie fotki i wstawił to w odpowiedni temat (juz istniejacy) moze ktos po wygladzie rozpozna
po 2 masz od tego oddzielny temat (w regulaminie o tym jest)
po 3. raczej nikt ci nie powie od czego bo nie wiadomo. moze byc od wszystkiego. moze pokusiłbys sie o zrobienie fotki i wstawił to w odpowiedni temat (juz istniejacy) moze ktos po wygladzie rozpozna
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ale ja niewiem
a móglbys mi powiedzieć co i jak to bym był bardzo wdzięczny jak był taki temat to gdzie bo ja nie wiem jestem nowy i tak trohe nie ogarniam a bardzo mi na tym zależy
- synek87
- Świeżak
juz dobra ciagnieszs temat to pisz tutaj. i wrzuc foto. pozatym przeczytaj ze ZROZUMIENIEM regulamin. tam jest wyraznie napisane zeby np edytowac posty. i ze jest temat gdzie sa wszystkie przydatne tematy.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości