malaguti f12 lc
• Strona 1 z 1
malaguti f12 lc
witam posiadam malage f12 phantom lc.
skuter do 20km/h rozpedza sie wmiare ok ale nie ma kopa na starcie . za to po 20kmh juz idzie ma dobrego kopa od 20kmh. moj kolega ma malage i ma od poczatku kopa i powiedzial ze tez taki kiedys mial i ze to wina rolek.
skuter mam od 2dni i sie nie znam zbytnio i chcialbym sie was spytac czy to prawda a jesli tak to jakie rolki kupic?
aha i gdzie to ma ten wlew zeby wode wlac bo skoro jest lc to gdzies sie to uzupelnia chyba ?
pozdrawiam
skuter do 20km/h rozpedza sie wmiare ok ale nie ma kopa na starcie . za to po 20kmh juz idzie ma dobrego kopa od 20kmh. moj kolega ma malage i ma od poczatku kopa i powiedzial ze tez taki kiedys mial i ze to wina rolek.
skuter mam od 2dni i sie nie znam zbytnio i chcialbym sie was spytac czy to prawda a jesli tak to jakie rolki kupic?
aha i gdzie to ma ten wlew zeby wode wlac bo skoro jest lc to gdzies sie to uzupelnia chyba ?
pozdrawiam
- 19946czarek
- Świeżak
pewnie z przodu przy chłodnycy (na chłodnicy korek)
W niektórych skuterach jest tak ze chłodnice sie napelnia przez zbiorniczek wyrównawczy (masssssakra)
W niektórych skuterach jest tak ze chłodnice sie napelnia przez zbiorniczek wyrównawczy (masssssakra)
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
a co z tym przyspieszeniem? zauwazylem dzis choc zdaje mi sie ze jeszcze wczoraj tak nie bylo ze od 50 do 60 ma lekka przerwe w ciagnieciu a potem od 60 znowu idzie do 80 szybko no i to przyspieszenie do 20 . rolki wymienic czy co bo sie nie znam ?
aha a jeszcze moze jakas sprezyne sportowa centralan kupic, ale jaka zeby dalo na przyspieszenie? i co jeszcze takeigo taniego moge kupic zeby polepszylo ten start?

aha a jeszcze moze jakas sprezyne sportowa centralan kupic, ale jaka zeby dalo na przyspieszenie? i co jeszcze takeigo taniego moge kupic zeby polepszylo ten start?
- 19946czarek
- Świeżak
wez wymontuj rolki to pedziesz mial mega przyspieszenie
13k.pl/-/sugestia.php
- swirus2007
- Stały bywalec
- 19946czarek
- Świeżak
mozesz sobie włozyc rolki 4g stage6 super rolki polecam mogą też byc 5g. posiadamy takie na sprzedaz, 

- Moto Fan 111
- Świeżak
- 19946czarek
- Świeżak
aha a jakie wymiary tych rolek bo sa rozne?
i moglby mi ktos powiedziec jakie sprezynki do sprzegla i sprezyne centralna kupic zeby mial kopa na starcie?
i moglby mi ktos powiedziec jakie sprezynki do sprzegla i sprezyne centralna kupic zeby mial kopa na starcie?
- 19946czarek
- Świeżak
- swirus2007
- Stały bywalec
moglby mi ktos pomoc jak zmierzyc jaki wymiar rolek wsadzic ? i jaka sprezyne centralna i sprezynki sprzegla?
bylbym bardzo wdzieczny
bylbym bardzo wdzieczny
- 19946czarek
- Świeżak
kolego jak nie wiesz jaki wymiar tych rolek to po prostu weź je do sklepu moto i dobierz jakieś razem z sprzedawcą to samo się tyczy sprzęgła . raczej nikt ci na forum nie powie jakie wymiary tych części bo nikt nie wie co masz tam wsadzone dokładnie takie jest moje zdanie ,a rozebranie przekładni to jakieś 30 min więc niema problemu
- bendzamin112
- Świeżak
no ale jesli chodzi o sprezynki sprzegla czy centralke to nie musze przymierzac do sprzegla, a wiariator to na 80pct seryjny ? nikt nie wie jaki wymiar rolek do seryjnego waria w f12 lc?
no wlasnie chcialbym zeby ktos mi powiedzial jaka centralka , sprezynki i rolki zeby nie mial mula i mial kopa na starcie ;]
pozdro
aha a jak zdejme ta pokrywe co przykrywa wariio i sprzeglo to tam gdzie jest wario odrazu ta 1 nakladka co ma takie zabki jakby to jeden zombek jest ulamany ? czy to cos przeszkadza lub spowalnia skuter . chyba to jest talerz waria albo tak wygloda czy to cos daje?
no wlasnie chcialbym zeby ktos mi powiedzial jaka centralka , sprezynki i rolki zeby nie mial mula i mial kopa na starcie ;]
pozdro
aha a jak zdejme ta pokrywe co przykrywa wariio i sprzeglo to tam gdzie jest wario odrazu ta 1 nakladka co ma takie zabki jakby to jeden zombek jest ulamany ? czy to cos przeszkadza lub spowalnia skuter . chyba to jest talerz waria albo tak wygloda czy to cos daje?
- 19946czarek
- Świeżak
tu masz instrukcje w niej jest raczej wszystko http://free-pdf-ebook.com/2009/07/28/ma ... ce-manual/
- bendzamin112
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości