Motor w lekki teren powrót po przerwie
• Strona 1 z 1
Motor w lekki teren powrót po przerwie
Witam, mam na imiÄ™ Mateusz i mam 22l.
Szukam motoru w lekki teren, bardziej do rekreacji niż do jazdy wyczynowej.
Mieszkam na jurze krakowsko częstochowskiej i w okolicy mam dość urozmaicony teren, okolice złoty potok woj. śląskie.
W przeszłości mając 16l. jeździłem na krosach oraz enduro.
Marki jak Honda KTM Suzuki Yamacha 125-250 cmm
Chciałbym się doradzić w zakupie, szukam przedewszystkim motoru z oświetleniem bo czas na jazdę mam popołudniami.
Kolejną ważną cechą jest niezawodność i tu szukałbym bardziej Yamacha niż KTM i Husqwarna.
Proszę o podanie mi kilku modeli wraz z przedziałem cenowym tego modelu.
Szukam na początek czegoś tańszego na czym mógłbym sobie przypomnieć jak się jeździ w terenie bez obaw o sprzęt.
Cenowo nie więcej jak 4500-5000zł w tym chciałbym zmieścić się z kaskiem i goglami jeśli coś taniej to zawszę przyjmę do wiadomości
Myślałem o dualsporcie lecz bardziej w stronę enduro. na super cross za wcześnie.
Chyba ze macie inne propozycje. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
Szukam motoru w lekki teren, bardziej do rekreacji niż do jazdy wyczynowej.
Mieszkam na jurze krakowsko częstochowskiej i w okolicy mam dość urozmaicony teren, okolice złoty potok woj. śląskie.
W przeszłości mając 16l. jeździłem na krosach oraz enduro.
Marki jak Honda KTM Suzuki Yamacha 125-250 cmm
Chciałbym się doradzić w zakupie, szukam przedewszystkim motoru z oświetleniem bo czas na jazdę mam popołudniami.
Kolejną ważną cechą jest niezawodność i tu szukałbym bardziej Yamacha niż KTM i Husqwarna.
Proszę o podanie mi kilku modeli wraz z przedziałem cenowym tego modelu.
Szukam na początek czegoś tańszego na czym mógłbym sobie przypomnieć jak się jeździ w terenie bez obaw o sprzęt.
Cenowo nie więcej jak 4500-5000zł w tym chciałbym zmieścić się z kaskiem i goglami jeśli coś taniej to zawszę przyjmę do wiadomości
Myślałem o dualsporcie lecz bardziej w stronę enduro. na super cross za wcześnie.
Chyba ze macie inne propozycje. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.
- start007
- Świeżak
co do obciążenia tego motoru
188cm a waga 90kg.
oczywiście liczy się dla mnie także wygląd i będę szukał z nowszych brył.
jakie pieniądze musiałbym szykować na dobry model?
na szybko zobaczyłem allegro w ładnej bryle od którego roku były one produkowane? bo wygląda świeżo.
http://allegro.pl/item1102972564_yamaha ... owana.html
188cm a waga 90kg.
oczywiście liczy się dla mnie także wygląd i będę szukał z nowszych brył.
jakie pieniądze musiałbym szykować na dobry model?
na szybko zobaczyłem allegro w ładnej bryle od którego roku były one produkowane? bo wygląda świeżo.
http://allegro.pl/item1102972564_yamaha ... owana.html
- start007
- Świeżak
Powiedz mi ktoÅ› jak ta Yamacha DT 125 R ma siÄ™ do KTM EXC 200
Ostatnio na czym jeździłem to był właśnie ten model i ta marka. Co do mocy, przyśpieszenia byłem zachwycony dodatkowy + to lekkość z jaką go prowadziłem
Oczywiście nie chciałbym KTM bo są awaryjne ale chciałbym się dowiedzieć jak bardzo odstaje ta 125..
Bo jeśli znacząco to jednak szukam czegoś innego
Ostatnio na czym jeździłem to był właśnie ten model i ta marka. Co do mocy, przyśpieszenia byłem zachwycony dodatkowy + to lekkość z jaką go prowadziłem
Oczywiście nie chciałbym KTM bo są awaryjne ale chciałbym się dowiedzieć jak bardzo odstaje ta 125..
Bo jeśli znacząco to jednak szukam czegoś innego
- start007
- Świeżak
Akurat na rejestracji mi zależy tyle co na zeszłorocznym śniegu.
Z placu mam tylną bramę a za nią tylko lasy łąki jury mogę jeździć po całym powiecie praktycznie nie przekraczając jezdni.
Więc ten luksus jest mi zbędny
Gdybym brał czoperka to owszem
Może polecicie coś koło 200cmm?
Te same wymagania małoawaryjny do 4500 ale pewnie tu będą już starsze roczniki
Teraz śmigam yamaha fi700 como wiec moc nie jest mi obca.
Z placu mam tylną bramę a za nią tylko lasy łąki jury mogę jeździć po całym powiecie praktycznie nie przekraczając jezdni.
Więc ten luksus jest mi zbędny
Gdybym brał czoperka to owszem
Może polecicie coś koło 200cmm?
Te same wymagania małoawaryjny do 4500 ale pewnie tu będą już starsze roczniki
Teraz śmigam yamaha fi700 como wiec moc nie jest mi obca.
- start007
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości