Jak zamontowac rozrusznik do yamahy xt 600 3tb 95r
• Strona 1 z 1
Jak zamontowac rozrusznik do yamahy xt 600 3tb 95r
Mam taka yamaszke jak w temacie i chcialbym sie dowiedziec co trzeba kupic aby podlaczyc sprawnie rozrusznik aby to dzialalo.. miejsce na rozrusznik jest..czy duzo jest z tym roboty trzeba wyciagac silnik?? pomozcie prosze..
Pozdrawiam
Lukas
Pozdrawiam
Lukas
-
okoboba - Świeżak
Nie jest to opłacalne - taniej wyjdzie sprzedać tą i kupić XT 600E.
3TB miała elektryczny starter (przynajmniej taką miałem 1992rok).
Zaczynając od rozrusznika, oraz jednego z droższych elementów - koła magnesowego ze sprzęgiełkiem rozruchu, oraz tryb rozrusznika ... musisz znaleźć parts manuala i zobaczyć co dokładnie jest potrzebne.
3TB miała elektryczny starter (przynajmniej taką miałem 1992rok).
Zaczynając od rozrusznika, oraz jednego z droższych elementów - koła magnesowego ze sprzęgiełkiem rozruchu, oraz tryb rozrusznika ... musisz znaleźć parts manuala i zobaczyć co dokładnie jest potrzebne.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
Myślałem nad zmiana motocykla ale włozyłem tyle kasy w niego ze jednak skusze sie na zrobienie jeszcze rozrusznika w nim..tylko nie wiem co dokladnie potrzebuje aby to zadziałało..napewno kable rozrusznik magneto z ząbkami..nie wiem co to jest ten tryb rozrusznika..nie moge nigdzie znalesc parts manuala..moze ktos ma?
Lukas
Lukas
-
okoboba - Świeżak
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości