CBR600 F4i - ocenicie po fotach?
• Strona 1 z 1
CBR600 F4i - ocenicie po fotach?
Szanowni koledzy i nieliczne koleżanki...
zarzućcie proszę oczyma na stronę
http://cbr.hubek.net/
i rzeknijcie słowo czy toto w ogóle zdatne do jazdy i ile z ceny trza ubić...
pozdr
s
zarzućcie proszę oczyma na stronę
http://cbr.hubek.net/
i rzeknijcie słowo czy toto w ogóle zdatne do jazdy i ile z ceny trza ubić...
pozdr
s
- skakun
- Świeżak
poza tym co na stronie, to opisu mam tyle:
"poprzedni właściciel wyłożył się na niej mówił że gleba wyglądała następująco gdy wjeżdżał na rondo wyjechał mu samochód on przyhamował a że na rondzie był piasek to mu poleciało przednie kolo i bach ale jedno jest pewne gleba nie była zbyt mocna co widać na zdjęciach no i w użytkowaniu motocykla co do przebiegu może i nie jest mały ale przynajmniej pewny a stan techniczny motocykla jest praktycznie idealny dbałem o nią niekiedy lepiej niż o przyszłą żonę przynajmniej ona tak czasami mi mówiła:) wszystko wymieniane regularnie na czas motocykl robiony pod siebie i dla siebie nie na handel"
moto wygląda na fajne... po weekendzie powinienem wiedzieć coś więcej, bo planuję oględziny...
"poprzedni właściciel wyłożył się na niej mówił że gleba wyglądała następująco gdy wjeżdżał na rondo wyjechał mu samochód on przyhamował a że na rondzie był piasek to mu poleciało przednie kolo i bach ale jedno jest pewne gleba nie była zbyt mocna co widać na zdjęciach no i w użytkowaniu motocykla co do przebiegu może i nie jest mały ale przynajmniej pewny a stan techniczny motocykla jest praktycznie idealny dbałem o nią niekiedy lepiej niż o przyszłą żonę przynajmniej ona tak czasami mi mówiła:) wszystko wymieniane regularnie na czas motocykl robiony pod siebie i dla siebie nie na handel"
moto wygląda na fajne... po weekendzie powinienem wiedzieć coś więcej, bo planuję oględziny...
- skakun
- Świeżak
poza ośmioma fotkami, które są na podanej w pierwszym poście stronie więcej nie mam...
rozumiem, że brak ciężarków kierownicy nie jest mankamentem skreślającym maszynę
wezmę aparat na oględziny to pstryknę jeszcze jakieś foty z bliska....
rozumiem, że brak ciężarków kierownicy nie jest mankamentem skreślającym maszynę

wezmę aparat na oględziny to pstryknę jeszcze jakieś foty z bliska....
- skakun
- Świeżak
ja nie widze zadnych fotek w 1 poscie i w podanym przez ciebie linku... wyraznie jest mowa ze fotki na maila...
edit.
Dobra rozkminilem problem... na IE fotki sie nie wyswietlaja ale na Chromie juz sa
Ze zdjec widac tyle ze jeszcze lusterka nie sa orginalne i w sumie nic wiecej chyba. Z fotek ciezko ocenic. Trzeba ograniczniki skretu luknac i ogolnie cale moto
edit.
Dobra rozkminilem problem... na IE fotki sie nie wyswietlaja ale na Chromie juz sa
Ze zdjec widac tyle ze jeszcze lusterka nie sa orginalne i w sumie nic wiecej chyba. Z fotek ciezko ocenic. Trzeba ograniczniki skretu luknac i ogolnie cale moto
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości