[Suzuki GSXR750W 92] - Zmiana silnika
• Strona 1 z 1
[Suzuki GSXR750W 92] - Zmiana silnika
Witam
po dlugim czasie wkoncu koncze zbierac pieniadze na nowy silnik do mojego suzuka Moje pytanie jest nastepujace czy ktos sie orientuje czy silnik z rocznika 94 podejdzie do rocznika 92 ? Rozmawialem z handlarzem allegrowym oczywiscie to nie ten co sprzedaje silnik twierdzil ze podejda mocowania ale wole sie upewnic dlatego tutaj skrobie posta
Dzieki z gory za odpowiedz
PS: moze sie ktos orientuje w jakis zamiennikach Membran gaznika tez do mojego modelu
Pozdrawiam
po dlugim czasie wkoncu koncze zbierac pieniadze na nowy silnik do mojego suzuka Moje pytanie jest nastepujace czy ktos sie orientuje czy silnik z rocznika 94 podejdzie do rocznika 92 ? Rozmawialem z handlarzem allegrowym oczywiscie to nie ten co sprzedaje silnik twierdzil ze podejda mocowania ale wole sie upewnic dlatego tutaj skrobie posta

Dzieki z gory za odpowiedz
PS: moze sie ktos orientuje w jakis zamiennikach Membran gaznika tez do mojego modelu
Pozdrawiam
-
shadow1987 - Świeżak
hm mozliwe ze mocowania przerabial na ramie Ale mnie nie interesuje przerobka takowa
za duzo zabawy a ja czasu nie mam poza tym sezon juz pelna para rusza a ja stoje
Myslalem znalezc manuala od 94 i porownac schematy mocowan nie wiem czy mi to duzo pomoze bo nie ma rozstawow podanych itp z tego co sie orientuje

Bo życie jest po to by spełniać swoje marzenia ...
-
shadow1987 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości