Nr. ramy nie zgadzają się z dokumentami!! POMOCY PILNIE!!!
• Strona 1 z 1
Nr. ramy nie zgadzają się z dokumentami!! POMOCY PILNIE!!!
Przy zakupie skutera dostałe inne dokumenty niż powinienem ( nr. ramy są inne na skuterze niż na dokumentach ) i teraz nie chca mi wypłacić odszkodowania, BŁAGAM O POMOC bo w sklepie w którym kupiłem skuter mi nie "mogą" pomóc. Skuter był nowy, teraz jest przeznaczony do kasacji.
- cro-mag
- Świeżak
Wg mnie ewidentny błąd sprzedawcy. A kiedy kupiles? Po jakim czasie sie zorientowales?
Ostatni rok na UAM
| www.moto-diablo.pl | Chica booooom - http://www.youtube.com/watch?v=WRE6ssTulcI&feature=fvw | ZX6R 2005 ----> RN19 2008
)))

-
caliber1986 - Bywalec
kupiłem go 3 lata temu...ale po roku użytkowania miałem już nim stłuczkę i wtedy PZU nie robiło mi żadnego problemu z wypłaceniem odszkodowania, dopiero teraz jak skuter jest (delikatnie mówiąc) zniszczony po zderzeniu z autem wyszła sprawa na jaw:(... muszę powiedzieć że nie miałem zielonego pojęcia o tym że numery się różnią...
- cro-mag
- Świeżak
W motorowerach nie robiło się badań technicznych.
Jeśli pozostałe dane zgadzają się z rachunkiem zakupu to sytuacja wymaga wyjaśnienia ze sprzedawcą.
Jak dużo różni się numer VIN?
Jeśli pozostałe dane zgadzają się z rachunkiem zakupu to sytuacja wymaga wyjaśnienia ze sprzedawcą.
Jak dużo różni się numer VIN?
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1