Kurtka skórzana + kask + pas nerkowy na Harleya V-Rod-a
• Strona 1 z 1
Kurtka skórzana + kask + pas nerkowy na Harleya V-Rod-a
Witam wszystkich
Właśnie kupiłem HD V-Roda i zastanawiam się nad zakupem ubrania a dokładnie kurtki, pasa nerkowego, kasku rękawic. Prosiłbym o doradę. Proszę o doradzenie jakiegoś fajnego sklepu w Krakowie, z takim sprzętem. Cena jaką chcę wydać to około 4000-5000 tyś zł za wszystko. Co do kasku to mam pierwszy typ "Shoei Multitec" z około 1600zł. Proszę o opinie sugestie.
Właśnie kupiłem HD V-Roda i zastanawiam się nad zakupem ubrania a dokładnie kurtki, pasa nerkowego, kasku rękawic. Prosiłbym o doradę. Proszę o doradzenie jakiegoś fajnego sklepu w Krakowie, z takim sprzętem. Cena jaką chcę wydać to około 4000-5000 tyś zł za wszystko. Co do kasku to mam pierwszy typ "Shoei Multitec" z około 1600zł. Proszę o opinie sugestie.
- sruba29
- Świeżak
w Yamaszce na wieliciek maja niezly wybor z tego co pamietam w krk. Przymierzalem tam rekawice Alpiny GP plus. Ogolnie na wielickiej masz sklepy motocyklowe. W moto fun na gorze lebartowskiej maja na bank kaski HJC i kurtki Berika a dokladnie juz nie pamietam co 

Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości