kurtka damska, co wybrać ?
• Strona 1 z 1
kurtka damska, co wybrać ?
Hej.
PoszukujÄ™ damskiej kurtki na motocykl
Od razu powiem, ze nie chcę skórzanej. Wolałabym tekstylną taką odrobinę dłuższą, żeby nerki zakrywała
i rozgladając się znalazłam tą kurtkę:
http://www.moto.allegro.pl/item93814219 ... _rabk.html
Dopiero zaczynam, więc proszę o opinie na temat tej kurtki, no i jakieś rady. Jakiej firmy, gdzie najlepiej szukać itd. dodam też, że nie mam na to tysiąca do wydania
Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi
PoszukujÄ™ damskiej kurtki na motocykl

Od razu powiem, ze nie chcę skórzanej. Wolałabym tekstylną taką odrobinę dłuższą, żeby nerki zakrywała

http://www.moto.allegro.pl/item93814219 ... _rabk.html
Dopiero zaczynam, więc proszę o opinie na temat tej kurtki, no i jakieś rady. Jakiej firmy, gdzie najlepiej szukać itd. dodam też, że nie mam na to tysiąca do wydania

Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi

- kasiia6
- Świeżak
Ta co podałaś wygląda bardzo podobnie do modelu Modeka model Lady (czyta się w kazdym razie "lejdi") no tyle, że MODEKA jest dobrą i znaną firmą a To co w linku to raczej no-name a cena ta sama!
Moja dziewczyna ma i zachwala. Ja też widzę, że jest dbd. wykonana i daje rade no i ładnie wygląda
Jest właśnie trochę dłuższa i zakrywa nerki. Dobrze można ją spasować ściągaczami. Ochraniacze na swoim miejscu i dobrej jakości, podpinka wypinana. Cena jakieś 450zł po rabaciku
więc do tego dobierzesz jeszcze spodnie za trochę mniej i zostanie na rękawiczki
Ona zamawiała w sklepie Rapid Motocykle gdyż akurat w Poznaniu jest to jedyny importer firmy Modeka. Swoją drogą ja mam także komplet tekstylny (na zimniejsze dni) ale model Shield Pro i tez sobie chwalę.
Pozdr!
Moja dziewczyna ma i zachwala. Ja też widzę, że jest dbd. wykonana i daje rade no i ładnie wygląda

Ona zamawiała w sklepie Rapid Motocykle gdyż akurat w Poznaniu jest to jedyny importer firmy Modeka. Swoją drogą ja mam także komplet tekstylny (na zimniejsze dni) ale model Shield Pro i tez sobie chwalę.
Pozdr!
http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Moje typy sa takie (kolejnosc raczej przypadkowa, nie faforyzuje konkretnego modelu):
- Buse Carrara
- Held Nelly
- Held Samina
- Modeka Serina
- IXON Athena
- IXON Fitness
- IXON Frimousss
- Roleff RO721 Paris
i dwa takie budzetowe modele:
- Ozone Medona
- Metro Team 06 (produkt Polski)
- Buse Carrara
- Held Nelly
- Held Samina
- Modeka Serina
- IXON Athena
- IXON Fitness
- IXON Frimousss
- Roleff RO721 Paris
i dwa takie budzetowe modele:
- Ozone Medona
- Metro Team 06 (produkt Polski)
GS 500E '93 --> VFR 800 '00
-
Kris2k - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości