Motocykl z Hiszpanii
• Strona 1 z 1
Motocykl z Hiszpanii
Witam.
Pytanie do ludzi ktorzy mieli podobna sytuacje badz maja cos konkretnego do powiedzenia...
Szukalem na forum jednak nie udalo mi sie znalesc odpowiedzi.
Bede zakupywal motocykl ( od polaka) ktory byl sprowadzony z Hiszpanii. Nigdy nie rejestrowany w Polsce. Papiery nie przetlumaczone. Papiery dostane do reki przed kupnem aby popytac co gdzie i jak. Jednakze mam pytanie odnosnie " nie mozliwego do rejestracji ". Jak to bedzie napisane w jezyku Hiszpanskim? Bo nie chce latac na marne i tracic pieniedzy ktore moglem w ten czas zarobic...
Pytanie do ludzi ktorzy mieli podobna sytuacje badz maja cos konkretnego do powiedzenia...
Szukalem na forum jednak nie udalo mi sie znalesc odpowiedzi.
Bede zakupywal motocykl ( od polaka) ktory byl sprowadzony z Hiszpanii. Nigdy nie rejestrowany w Polsce. Papiery nie przetlumaczone. Papiery dostane do reki przed kupnem aby popytac co gdzie i jak. Jednakze mam pytanie odnosnie " nie mozliwego do rejestracji ". Jak to bedzie napisane w jezyku Hiszpanskim? Bo nie chce latac na marne i tracic pieniedzy ktore moglem w ten czas zarobic...
- MoHardcore
- Świeżak
http://translate.google.pl/#
polecam dowiedzieć się gdzie jest tłumacz przysięgły z języka Hiszpańskiego.
"no es posible registrar"
polecam dowiedzieć się gdzie jest tłumacz przysięgły z języka Hiszpańskiego.
"no es posible registrar"
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości