Honda CBR 1100 XX Blackbird
• Strona 1 z 1
Honda CBR 1100 XX Blackbird
Witam!
Jestem nowy na tym forum, niemniej proszę o pomoc. W razie złego umieszczenia tematu proszę modów o wyrozumiałość. Chciałbym się dowiedzieć, skąd mogę ściągnąć poradnik czy też katalog części do motocykla wymienionego w tytule tematu? Może mi ktoś pomóc? Z góry dzięki!
Bartek
Jestem nowy na tym forum, niemniej proszę o pomoc. W razie złego umieszczenia tematu proszę modów o wyrozumiałość. Chciałbym się dowiedzieć, skąd mogę ściągnąć poradnik czy też katalog części do motocykla wymienionego w tytule tematu? Może mi ktoś pomóc? Z góry dzięki!
Bartek
- hendel13
- Świeżak
Katalog części. Są dostępne w serwisie Hondy. Jak do XX potrzebowalem smieszna uszczelke taka przyd delku od sprzegla pojechalem do nich pokazalem palcem i zamowili mi
Uprzejmi koledzy tam Ci pomogą. Jak chcesz mieć na kompie. Poszukaj na forum linków do manuali. Ja nie znam.

CBR - CustomBikeRobson
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
* CBR1200RR * Raptor+ R1 ENGINE(WIP)
-
Robson1903 - VIP Ścigacz.pl
motolagow.pl
prowadza sprzedaz czesci, maja duzo katalogow z czesciami... do tzr 125 mieli nawet nowe plastiki... wiec do blackbirda tez powinni cos znalezc
prowadza sprzedaz czesci, maja duzo katalogow z czesciami... do tzr 125 mieli nawet nowe plastiki... wiec do blackbirda tez powinni cos znalezc

limit20znaków:evil:
-
maciek.046 - Bywalec
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa