Proszę o pomoc - PRACA LICENCJACKA
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Proszę o pomoc - PRACA LICENCJACKA
Witam! Piszę pracę licencjacką pt "Wypadki drogowe z udziałem motocyklistów w Unii Europejskiej – statystyka, skutki społeczne i działania na rzecz poprawy bezpieczeństwa." W swojej pracy jako metodę badawczą zastosowałem ANKIETĘ. Jest to anonimowa ankieta dla motocyklistów. Proszę WAS o pomoc, wypełnienie jej zajmie około 3 minut, będę naprawdę wdzięczny. Ankietę można wypełnić tutaj: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwe ... usz/11616/ Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC!!! Maciej Skalski
Ostatnio edytowano 26/2/2010, 10:18 przez maciusjackass, łącznie edytowano 1 raz
-
maciusjackass - Świeżak
ANKIETĘ MOŻNA WYPEŁNIĆ TUTAJ: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwe ... usz/11616/
Ostatnio edytowano 26/2/2010, 10:17 przez maciusjackass, łącznie edytowano 2 razy
-
maciusjackass - Świeżak
student i załącznika nie potrafi wkleić
joke
wrzuć na jakiegoś http://www.filefactory.com/ albo coś podobnego

wrzuć na jakiegoś http://www.filefactory.com/ albo coś podobnego
Honda to Honda..
-
karolr - Bywalec
-
michas_s - Świeżak
No właśnie, np. mi nie chce się specjalnie ściągać ankiety, potem wchodzić na pocztę itd. Mam długie hasło i nie chce mi się go wbijać zbyt często
Lepiej ankietę na jakąś specjalną stronkę wrzucić, wtedy więcej osób się zainteresuje ankietą.

GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
Już wszystko działa, ankietę można pobrać w drugim poście. Myślę, że ścigacz.pl jest jak najbardziej odpowiedną stroną do zamieszczenia prośby wypełnienia takiej ankiety
Dzięki za pomoc! Pozdrawiam!

-
maciusjackass - Świeżak
czyli co, mam to pobrać wypełnić i wysłać Ci na maila bo Tobie się nie chce zrobić normalnej ankiety gdzieś w internecie?
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
http://www.moje-ankiety.pl/ -tam to wrzuć, bo tak to równie dobrze mógłbyś poprosić o wydrukowanie i wysłanie pocztą...
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
Niedawno tu na forum była jakaś ankieta...właśnie na stronce do wypełnienia. Autor napisał że ponad 100 wypełnień było a w tym przypadku to ja nie wiem czy dojdzie do 10.
Przy możliwościach ankiet online ten zaproponowany sposób jest nie do przyjęcia
Przy możliwościach ankiet online ten zaproponowany sposób jest nie do przyjęcia

Honda cb 450s -> FZS600
- mianps
- Świeżak
Pomoc nie jest wymagana, ja o pomoc proszę. Za lenistwo pała, ale może nie tylko moje lenistwo... Zajęło by to wam 5 minut, to nie wolicie siedzieć i pisać posty o tym jak to wam niedobrze, a w tym czasie wszystko byście załatwili. Ankietę mam przygotowaną w wersji, która jest już zatwierdzona i musi być tak wydrukowana. Dodam, że ankietowanie nie odbywa się jedynie w internecie, to tylko mała pomoc. DZIĘKI, jeszcze raz DZIĘKI...
-
maciusjackass - Świeżak
jakos inni potrafia zrobic odpowiednio ankiete i dostaja bardzo duza liczbe odpowiedzi ale tobie sie nie chce zrobic czegos DOBRZE... trudno sie mowi... zycie...
Produkcja, dystrybucja, masturbacja
Blady 900 puk puk puk
Blady 900 puk puk puk
-
Konio - Mieszkaniec forum
i kłopot jest przenieś ją do internetu?
nie rozumiem Cię człowieku. to tak jakbym oddawał samochód do warsztatu na wymiane klocków samochodowych, ale sam bym musiał zdjąć koło, bo mechanikowi się nie chce tego robić no i on jest tylko od wymiany klocków...
chyba zaczniemy wyrzucać takie tematy.
nie rozumiem Cię człowieku. to tak jakbym oddawał samochód do warsztatu na wymiane klocków samochodowych, ale sam bym musiał zdjąć koło, bo mechanikowi się nie chce tego robić no i on jest tylko od wymiany klocków...
chyba zaczniemy wyrzucać takie tematy.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
ciekawe..... mam identyczną zasadę na temat zasrzeżonych numerów telefonicznych.....
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Ja pi**** ludzie, zejdzcie z niego...
Was to prosić o pomoc, oczywiscie kazdy jest tak ogarnięty ze odrazu by to wrzucil tak ze samo by sie wypełniało.
Jesli tak bardzo nie chcecie mu pomoc, to po chuj gadać takie pierdoły.
Zamiast tego już byscie to dawno wypełnili. Mi to zajeło 3 min.
Was to prosić o pomoc, oczywiscie kazdy jest tak ogarnięty ze odrazu by to wrzucil tak ze samo by sie wypełniało.
Jesli tak bardzo nie chcecie mu pomoc, to po chuj gadać takie pierdoły.
Zamiast tego już byscie to dawno wypełnili. Mi to zajeło 3 min.
moje największe hobby to alkohol i masturbacja
-
Wilku111 - VIP Ścigacz.pl
Panowie! W odpowiedzi na wasze uwagi, a moje lenistwo, zrobiłem ankietę internetową, którą łatwo i szybko możecie wypełnić. przejście do ankiety znajduje się tutaj: http://www.moje-ankiety.pl/wypelnij/kwe ... usz/11616/
Link do ankiety zamieszczam również na początku tematu w pierwszym poście.
Link do ankiety zamieszczam również na początku tematu w pierwszym poście.
-
maciusjackass - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2