...i po sesji...
...i po sesji...
Siemka!
Witam po długiej nieobecności - spowodowana ona była pewną drobną niedogodnością...
SÄ… tu jacyÅ› podobnie przez los pokarani forumowicze
Jak Wam sesja zimowa poszła
Pozdrawiam
Marcin
Witam po długiej nieobecności - spowodowana ona była pewną drobną niedogodnością...
SÄ… tu jacyÅ› podobnie przez los pokarani forumowicze
Jak Wam sesja zimowa poszła
Pozdrawiam
Marcin
Szczęśliwy posiadacz kat.ABC prawa jazdy. Obecnie w trakcie C+E...
-
mr_neox - Świeżak
-
sopel - Świeżak
12 zaliczeń ; )
3 egzaminy z tego jeden zaliczony z analizy matematycznej ; )
fizyka ogólna oblana na bank (chociaż jeszcze wyniku nie znam )
a Rysunek techniczny może i zaliczyłem, ale mam takiego gościa od ćwiczeń że dla całej grupy nie wystawił ocen, a bez ocen nie sprawdzają egzaminu :/ lipton :/
3 egzaminy z tego jeden zaliczony z analizy matematycznej ; )
fizyka ogólna oblana na bank (chociaż jeszcze wyniku nie znam )
a Rysunek techniczny może i zaliczyłem, ale mam takiego gościa od ćwiczeń że dla całej grupy nie wystawił ocen, a bez ocen nie sprawdzają egzaminu :/ lipton :/
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R , jest V-Strom 650 AK8
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
-
sopel - Świeżak
no tak jakoś wyszło ; )
ale na szczęście mam już 23punkty ECTS (oczywiście na 30pkt) tak że drugi semestr jest ; ) ale musze się postarać żeby zaległości nie było ; )
ale na szczęście mam już 23punkty ECTS (oczywiście na 30pkt) tak że drugi semestr jest ; ) ale musze się postarać żeby zaległości nie było ; )
-
No ja mam za soba.. ostatni egzam mialem w piatek...
mimo ze 4 rok to mecza jeszcze.. 3 egzamy i 4 zaliczenia :/
jeszcze do oddania projekty..
baza w SQLu, komponent w delphi i projekt w delphi jeszcze jeden.. bleeee
mimo ze 4 rok to mecza jeszcze.. 3 egzamy i 4 zaliczenia :/
jeszcze do oddania projekty..
baza w SQLu, komponent w delphi i projekt w delphi jeszcze jeden.. bleeee
-
Saimek - VIP Åšcigacz.pl
co to sÄ… te punkty ECTS ?? bo tez na na AE mam ;/
na mojej karcie egzaminacyjnej po zsumowaniu tych punktów wszystkich wychodzi 40,5, a ja mam 35, bo jedno nie zaliczone ??
na mojej karcie egzaminacyjnej po zsumowaniu tych punktów wszystkich wychodzi 40,5, a ja mam 35, bo jedno nie zaliczone ??
-
sopel - Świeżak
Heh.. W moim przypadku już prawie koniec. Dzisiaj ostatni wynik z Administrowania Sieciami, których nie cierpię tak samo jak i wykładowcy Jedyny przedmiot, z którym mogę mieć problem, reszta już zaliczona Nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć powodzenia...
-
Lovtza - Moderator
AE ? a Sopel w jakim mieście studiujesz?
z tymi punktami ECTS to jest tak, że łatwo potem wyjechać na semestr za granicą, bo są one wszędzie honorowane.
i za każdy semestr jest 30pkt. Z tego musisz mieć bodajże 16 żeby zaliczyć semestr (tylko nie wiem jak to jest do końca, bo chyba trzeba mieć 18 pkt żeby tak normalnie przejść na następny semestr bez niczego, a przy 16 można pisać pismo do dziekana)
Jednak potem trzeba uzupełnić do pełnych 30 pkt, ma się na to rok czasu czyli pierwszy semestr musi być zaliczony w pełni, bo inaczej nie można przejść na semestr czwarty.
Jeżeli po jakimś tam czasie się połapią, to spada się na ten semestr który był w pełni zaliczony. (kurde ale to zakręcone...)
z tymi punktami ECTS to jest tak, że łatwo potem wyjechać na semestr za granicą, bo są one wszędzie honorowane.
i za każdy semestr jest 30pkt. Z tego musisz mieć bodajże 16 żeby zaliczyć semestr (tylko nie wiem jak to jest do końca, bo chyba trzeba mieć 18 pkt żeby tak normalnie przejść na następny semestr bez niczego, a przy 16 można pisać pismo do dziekana)
Jednak potem trzeba uzupełnić do pełnych 30 pkt, ma się na to rok czasu czyli pierwszy semestr musi być zaliczony w pełni, bo inaczej nie można przejść na semestr czwarty.
Jeżeli po jakimś tam czasie się połapią, to spada się na ten semestr który był w pełni zaliczony. (kurde ale to zakręcone...)
-
[S]ystem [E]liminacji [S]tudentow [J]est [A]ktywny
Sesja trwa. Jak narazie 2 egzaminy do przodu jeszcze dwa przedemna, najblizszy w poniedzialek.
Wam tez tak strasznie sie nie chce czy tylko mnie len dopadl???
Sesja trwa. Jak narazie 2 egzaminy do przodu jeszcze dwa przedemna, najblizszy w poniedzialek.
Wam tez tak strasznie sie nie chce czy tylko mnie len dopadl???
-
lowlo - VIP Åšcigacz.pl
-
sopel - Świeżak
heh rysunek techniczny zaliczony to "tylko" fizyka mi została :/
i tak się ciesze że z tylu przedmiotów tylko jeden nie poszedł tak to wszystko w pierwszych terminach jedynie z tego będzie poprawka :/
i tak się ciesze że z tylu przedmiotów tylko jeden nie poszedł tak to wszystko w pierwszych terminach jedynie z tego będzie poprawka :/
-
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości