Zobacz wÄ…tek - Sklep www.agv.com.pl / ktos sprawdzil?
NAS Analytics TAG

Sklep www.agv.com.pl / ktos sprawdzil?

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Sklep www.agv.com.pl / ktos sprawdzil?

Postprzez scyzor » 8/2/2010, 11:35

Witam,
jestem zainteresowany kaskiem z tego sklepu ze wzgledu na promocje. Moze ktos zakupil jakis sprzet u nich i jest w stanie potwierdzic ze sklep zetelny?
Dzieki wielkie
pzdr
scyzor
Świeżak

Postprzez scyzor » 12/2/2010, 22:15

Jestem z Wrocławia, jeśli znalazła by się osoba zainteresowana tym kaskiem, a również boi się kupić z neta w tym mało znanym i jak dla mnie nie pewnym sklepie, to zrzucamy sie na wache i lecimy do tej bielska białej pokask, mam auto ktore średnio na 100 pali 9 gazu.

pzdr czekam na jakis odzew
scyzor
Świeżak

Postprzez scyzor » 26/2/2010, 09:18

Ryzyk fizyk, zamowilem dzis kask w tym sklepie, kurierem za pobraniem. Dostane go w ręce to si wypowiem :) pozdrawiam.
scyzor
Świeżak

Postprzez scyzor » 1/3/2010, 20:52

Przyszedl :)

AGV TI-TECH za 609zł + przesyłka czyli razem około 640zł.

Pudełko jakieś do dupy, znaczy oryginałne, lecz wyglada jak by 2 lata przynajmniej miało. Zawartość? bez zastrzezen kask w pokrowcu dodatkowo w cienkiej piance poliuretanowej - jesli tak sie to pisze, + paragon. Widać że kask jest nowy nie ma żadnego szpuntu. Jedynie co mnie zastanawia to to że całe pudełko oklejone taśmą 4Bikes.pl a nie żadne agv.com.pl tak wiec sam nie wiem co już myśleć

Tak czy siak jestem zadowolony
pozdrawiam

P.S. Miła babka jeśli na nią traficie przez telefon gada, drugi to koleś, a koleś jak to koleś ;)
scyzor
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości

na górê