sprzet do gsr
• Strona 1 z 1
sprzet do gsr
jak w temacie, kompletuje sprzed do codziennej jezdzie na gsr, wiekszosc po miescie, od czasu do czasu dluzsze wypady, moje propozycje to:
kask:
suomy vandal
kombinezon:
skora dwuczesciowa buse
rekawice:
buse
buty:
buse albo gaerne
co o tym sadzicie? czy lepiej zamiast gory kombinezonu kupic tekstylna kurtke?
kask:
suomy vandal
kombinezon:
skora dwuczesciowa buse
rekawice:
buse
buty:
buse albo gaerne
co o tym sadzicie? czy lepiej zamiast gory kombinezonu kupic tekstylna kurtke?
- ciastek111
- Świeżak
jesli planujesz jeździc w wiekszości po mieście to chyba lepsza bedzie kurtka tekstylna 

Suzuki GSX-r 600 SRAD
| | Nieoficjalna mapa forumowiczów scigacz.pl -> MAPA | Temat o mapie na forum: viewtopic.php?t=22031

-
mateusz_654 - Świeżak
Kris2k napisał(a):i kask ktory nie jest od razu przeznaczony na tor wyscigowy, na pewno sa lepsze propozycje na miasto
z tego co czytalem vandale sa kaskami sportowymi ale przeznaczonymi na miasto ewentualnie czasami na tor, suomy robi serie extreme i r1 ktore sa typowo torowymi kaskami
a dobrym pomyslem jest kupienie dodatkowo kurtki tekstylnej do skory??
- ciastek111
- Świeżak
nie no, bez przesadzy, chodzi mi o to ze bede mial w domu 2 kurki, jedna tekstylna a druga od kombinezony dwuczesciowego
- ciastek111
- Świeżak
Skórzana kurtka od kombi jest trochę krótsza od zwykłej kurtki, bo jej ideą jest scalenie się ze spodniami
Tekstylna lepiej sprawuje się w mieście, jest wygodniejsza, lepsza na mniejsze temperatury, ale już ochrony tak dobrej raczej nie zapewni.

Tekstylna lepiej sprawuje się w mieście, jest wygodniejsza, lepsza na mniejsze temperatury, ale już ochrony tak dobrej raczej nie zapewni.
- Parker
- Świeżak
Sam musisz sobie odpowiedzieć na czym Ci bardziej zależy... Wygoda czy bezpieczeństwo
Kombi skórzane czy lekka i przewiewna kurtka i moto jeansy. Najlepiej mieć dwa zestawy i zakładać zależnie od potrzeb.
Jak jedziesz polatać to skóra, jak coś załatwić i będziesz musiał trochę bez moto połazić to tekstyl.
Ja bym pierw w bezpieczeństwo zainwestował

Kombi skórzane czy lekka i przewiewna kurtka i moto jeansy. Najlepiej mieć dwa zestawy i zakładać zależnie od potrzeb.
Jak jedziesz polatać to skóra, jak coś załatwić i będziesz musiał trochę bez moto połazić to tekstyl.
Ja bym pierw w bezpieczeństwo zainwestował

zx10r | | http://www.bikepics.com/members/przeme/
-
przeme - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości