2 problemy z Peugeot vivacity
• Strona 1 z 1
2 problemy z Peugeot vivacity
witam po pierwsze przepraszam za ortografie bo mi niewychodzi a więc przejdźmy do problemu pierwszego, w lato odpala z 1 kopem a w zime czasami trzeba kopać 3 minuty a jak już odpali obojentnie czy w lato czy w zime to sie dusi to zaczy dopalic dopali ale jak dodaje gazu to go dusi i żeby ruszyć to trzeba troche poczekać on pochodzi na wolnych i potem rusza z problemami a drugi problem niechce mi sie ładować aku jak jade a powinno bez problemu i te problemy zaczeły się po remoncie bo wymieniłem łożyska na wale i spalił mi sie modół i od tego remontu są z nim problemy
prosze o pomoc dzienki z gury
prosze o pomoc dzienki z gury
- PEPE7
- Świeżak
Co do pierwszego problemu to mysle ze nic strasznego ze moto gorzej odpala przy tak minusowej temperaturze. Wyreguluj i wyczysc gaznik i mysle ze to cos pomorze. Mozesz tez wymienic swiece.
A co do drugiego to musisz wymienic spalony modul (jesli tego nie zrobiles) Sprawdz tez reszte elektryki bo moze cos jeszcze Ci sie spalilo, np. regulator napiecia.
A co do drugiego to musisz wymienic spalony modul (jesli tego nie zrobiles) Sprawdz tez reszte elektryki bo moze cos jeszcze Ci sie spalilo, np. regulator napiecia.
Suzuki Gs 500 1998r -> oczko w głowie
-
wojtasmazi1 - Stały bywalec
-
maciek.046 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 2 gości