Kask
• Strona 1 z 1
Kask
Witam
Jestem tu nowy, więc wypadało by się trochę przedstawić...
Nazywam się Adrian i jestem z Białegostoku, chyba starczy
Ok, przejdźmy do tematu, co sądzicie na temat tego kasku:
http://www.******/product_in ... 5fbaf647eb
Da rade? (na 600cm)
Dzięki z góry...
Jestem tu nowy, więc wypadało by się trochę przedstawić...
Nazywam się Adrian i jestem z Białegostoku, chyba starczy

Ok, przejdźmy do tematu, co sądzicie na temat tego kasku:
http://www.******/product_in ... 5fbaf647eb
Da rade? (na 600cm)
Dzięki z góry...
-
Genesis - Świeżak
Oprócz tego, że urodą nie grzeszy (ale to wyłącznie moja opinia), to pewnie rade daje. Skorupa jest ok, dowiedz się tylko, czy wizjer (szybka) jest obdarzona antifogiem.
Btw- nie zastanawiałeś się nad kaskiem agv? Ile możesz na niego przeznaczyć kasy?
Btw- nie zastanawiałeś się nad kaskiem agv? Ile możesz na niego przeznaczyć kasy?
-
Czupryna - Świeżak
Za taką kasę kupisz kask lepszej marki niż probiker. 920 PLN za kask z zapięciem D-ring? Troszkę dużo go cenią. Skoro nie jest nic napisane to antifoga pewnie nie ma.
-
t_racer_ - VIP Åšcigacz.pl
t_racer_ napisał(a):Za taką kasę kupisz kask lepszej marki niż probiker. 920 PLN za kask z zapięciem D-ring? Troszkę dużo go cenią. Skoro nie jest nic napisane to antifoga pewnie nie ma.
Ja też tak myśle, że za taki hajs to cos z wyzszej półki bym siegnoł. Kask tej firmy (oczywiscie nie ten) moge rozwazac do swojej ETZ ale tez mam obawy a za te pieniadze to radziłbym poszukac w takich markach jak agv, shark (slyszalem bardzo dobre opinnie o nim), Lazer, Arioh ...itp Na shoei pewnie nie starczy ale mozna sie rozejrzeć.
Rusz głową a d*** pójdzie za nią!!!
Yamaha Fazer FZS 600
Yamaha Fazer FZS 600
-
eristof - VIP Åšcigacz.pl
Można go dostać nawet za 500/600zł. Wychodzę z założenia że to ma chronić a nie wyglądać - raczej myślę o bezpieczeństwie... Ogólnie wszyscy jadą po tanich kaskach - kości w szpitalu poskładają, a głowę raczej nie
Te 600cm to nie obwód mojej głowy tylko jak się ktoś nie domyślił pojemność motocykla - żeby nikt nie pytał czy to ma być kask np. na skuter.

Te 600cm to nie obwód mojej głowy tylko jak się ktoś nie domyślił pojemność motocykla - żeby nikt nie pytał czy to ma być kask np. na skuter.
-
Genesis - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości