Przekładka ślnika . Pomocy!!
• Strona 1 z 1
Przekładka ślnika . Pomocy!!
witam wszystkich mam prośbę żeby ktoś udzielił mi informacji na temat przełożenia silnika. mianowicie tydzień temu pier....oł mi silnik a dokładniej blok , wszystko w środku zdruzgotane i nie mam zamiaru tego robić Mam motor Yamahę r6 2001 rok i chciałem zapytać czy silnik z ramy z 2005 roku już na wtryskach pasował by do tej ramy zaczepami i czy w ogóle jest to możliwe bez mniejszych problemów . bo mam do kupienia taki silnik z przebiegiem 6 tyś . proszę o fachowe porady i dziękuje
Panas R6
- Panas R6
- Świeżak
Nie jest to raczej mozliwe. Nie jestem pewnien w 100%, ale mocowania w ramie beda zapewne inne. Jutro, jesli nei zapomne, to sprawdze dokaldnie. Poza tym taki silnik oczywiscie musisz kupic z kompletna elektryka, wtryskami oraz puszka filtra. Teoretycznie z doladowania dynamicznego moglbys zrezygnować.
@wrocław | | http://bikepics.com/members/teoysta/
-
teoysta - Świeżak
gazety motocyklowe :
- motobazar
- giełda motocyklowa itd..
- otomoto.pl
- google.pl (tu czasami znajduje ogłoszenia w innych portalach)
albo szukać całej R6 na części (tych ogłoszeń jest dość dużo)
Dobra rada, szukaj firmy i silnika z przełożeniem i gwarancją rozruchową na kilka dni, wtedy nie ponosisz kosztów montażu jak okaże się że silnik jest nie sprawny lub skrzynia nie sprawna.
- motobazar
- giełda motocyklowa itd..
- otomoto.pl
- google.pl (tu czasami znajduje ogłoszenia w innych portalach)
albo szukać całej R6 na części (tych ogłoszeń jest dość dużo)
Dobra rada, szukaj firmy i silnika z przełożeniem i gwarancją rozruchową na kilka dni, wtedy nie ponosisz kosztów montażu jak okaże się że silnik jest nie sprawny lub skrzynia nie sprawna.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Ścigacz.pl
Kolega dobrze Ci radzi. Jesli nie firma która odrazu przełozy to chociaz kup od firmy ktora wystawi Ci fakturę na PEŁNĄ kwotę. W innym przypadku jakakolwiek gwarancje/rekojmie bedziesz mogł prawdopodobnie wsadzic sobie w ...
@wrocław | | http://bikepics.com/members/teoysta/
-
teoysta - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa