witam mam problem z zdjęciem koła tylnego w Honda bali
• Strona 1 z 1
witam mam problem z zdjęciem koła tylnego w Honda bali
problem z zdjęciem koła tylnego w Honda bali
pomóżcie bo nie wiem jak sie za to zabrać a mam koło przebite i chce je za wulkanizować
dzieki z góry za odpowiedź
pomóżcie bo nie wiem jak sie za to zabrać a mam koło przebite i chce je za wulkanizować
dzieki z góry za odpowiedź
- djadmix
- Świeżak
Normalnie, odkrecasz wszystko co przeszdadza, odkrecasz oske, wyjmujesz i masz kolo na stole. Moge sie zalozyc, ze nawet nie probowales, bo nie zadawal byc takich glupich pytan. Jesli sobie nie radzisz to intneje taki ktos jak wulkanizator. Ogolnie uwazam, ze oddawanie skuterow (tych malych) i motorowerow do wulkaniaztora to strata kasy. Nie wiem jak mozesz miec przebite kolo
chyba detke/opone.

- talta
- Mieszkaniec forum
Jeszcze nie odkręcałem z tyłu ale na pewno trzeba zablokować koło jak jest nakrętka mocno przykręcona ,ośka jest raczej na stałe a odkręca się nakrętkę .
Uchodzi mi lekko powietrze muszę się tym zająć ,najczęściej przyczyna tego to nieszczelność na połączeniu opona-felga ,trzeba wyczyścić .
W wulkanizacji jeszcze czymÅ› smarujÄ… ale nie wiem czym ?b
Uchodzi mi lekko powietrze muszę się tym zająć ,najczęściej przyczyna tego to nieszczelność na połączeniu opona-felga ,trzeba wyczyścić .
W wulkanizacji jeszcze czymÅ› smarujÄ… ale nie wiem czym ?b
Motorhispania (xp6)
- krzysieg
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość