jak robić tricki na quadzie?
• Strona 1 z 1
jak robić tricki na quadzie?
mam pytanie jak postawić quada na tylne koła? 

- raptor997
- Świeżak
No właśnie, z tymi trickami... uczyliście się sami, czy z kimś? Ja dopiero przymierzam się do kupna quada (marzy mi się Bomba MAX 400) i nie wiem, ale jakoś nie chciał bym się rozwalić przy pierwszej próbie
Zastanawiam się nawet nad jazdą z jakimś doświadczonym instruktorem np: http://bit.ly/Extreme-Team ale trochę to kosztuje...

- Tytus_3
- Świeżak
Tytus_3 napisał(a):No właśnie, z tymi trickami... uczyliście się sami, czy z kimś? Ja dopiero przymierzam się do kupna quada (marzy mi się Bomba MAX 400) i nie wiem, ale jakoś nie chciał bym się rozwalić przy pierwszej próbieZastanawiam się nawet nad jazdą z jakimś doświadczonym instruktorem np: http://bit.ly/Extreme-Team ale trochę to kosztuje...
jazdy na quadzie nie da sie nauczyć tak od razu ze siadam przejade 200m zrobie bączka czy coś,aby dobrze umieć jeździć na nim trzeba wielu tygodni,miesięcy,wypadków połamanych nóg rąk(nie chce ciebie zniechęcać) aby być w tym dobrym ja bym na twojim miejscu zaczoł od czegoś słabszego np.Lucky Star 250,świetna maszynka

- raptor997
- Świeżak
Ehhh... co za temat
Jesli chcecie sie nauczyc "dobrej zabawy" na quadzie to po pierwsze musicie go miec:P Potem to juz idzie z gorki, troche pojezdzicie zeby opanowac maszyne, a potem to trzeba miec jaja i troche wyobrazni
Wiele tez zalezy od terenu i od rodzaju quada na ktortm jezdzimy. Jezeli mamy yamahe raptora to wiadomo, ze zrobimy 100% wiecej niz na yamaha grizzly. Ale wiadomo ze obydwie maszyny sluza do zupelnie innych rzeczy 

- kamik555
- Świeżak
raptor997 napisał(a):miki1406 napisał(a):W bażancie jest z tyłu taka ramka/ucho... Ja staje na tym nogami i wale w gaz... nie ma bata aby nie stanął
mam takie coś z tyłu ale boje sie że jest za krótkie albo że mnie przeważy
jeżeli się boisz to tego nie rób, a jeżeli już tak bardzo chcesz to zrobić to wystarczy fizyka i po temacie.
- moje.audi
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość