dlaczego moj temat zostal skasowany?
• Strona 1 z 1
dlaczego moj temat zostal skasowany?
Czy moge poznac powod dlaczego temat ktory zalozylam zostal skasowany? Czy nie po to jest forum zeby prosic o porade i pytac o to czego sie nie wie?
- goskaa
- Świeżak
widocznie moderator mial powod aby go skasowac. proponuje zapoznac sie z regulaminem bo moge sie zalozyc, ze jeden z jego punktow zostal zlamany.
SV 650N...bo golasy som najfffajniejsze! | | https://www.youtube.com/channel/UCDq_gh ... aEDrqGNkDg
-
gumis - VIP Ścigacz.pl
Wiec prosze napisz mi w ktorym miejscu zlamalam regulamin..
Napisalam, ze przygotowywuje sie do nauki jazdy na motocyklu w przyszlym sezonie, jezdzilam wczesniej jako plecak i tylko takie mam doswiadczenie w jezdzie, czyli jako pasazer. Pisalam ze wchodzenie w zakrety to to co na chwile obecna mnie przeraza i prosilam o porady. Ciezko nauczyc sie samej jazdy, wchodzenia w zakretow? Na zakup pierwszego motocyklu wybralam Kawasaki Ninja 250R. Wydaje mi sie ze to jest dobry wybor. Jednak prosze o porade i moze o jakies dobre slowo, co do samej nauki
Pozdrawiam
Napisalam, ze przygotowywuje sie do nauki jazdy na motocyklu w przyszlym sezonie, jezdzilam wczesniej jako plecak i tylko takie mam doswiadczenie w jezdzie, czyli jako pasazer. Pisalam ze wchodzenie w zakrety to to co na chwile obecna mnie przeraza i prosilam o porady. Ciezko nauczyc sie samej jazdy, wchodzenia w zakretow? Na zakup pierwszego motocyklu wybralam Kawasaki Ninja 250R. Wydaje mi sie ze to jest dobry wybor. Jednak prosze o porade i moze o jakies dobre slowo, co do samej nauki

- goskaa
- Świeżak
goskaa najważniejsze: dużo lataj na moto we WŁASNYM tempie. I nie po bułki do sklepu tylko godzina minimum. Tak się najwięcej nauczysz. Wsakane jest poczytać również o przeciwskręcie i zmianie biegów z międzygazem. Pogadaj też z ludźmi którzy śmigają na moto.
-
lonewolf - Bywalec
• Strona 1 z 1