PILNE! kominiarki jednorazowe pod kask
• Strona 1 z 1
PILNE! kominiarki jednorazowe pod kask
Witam! Prowadzę szkołę nauki jazdy kat. A. Czy wie ktoś może gdzie mogę zakupić jednorazowe kominiarki, które zakłada sie przed ubraniem kasku? Chodzi tutaj o zachowanie maksymalnej higieny.
Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam!
Z góry dziekuje za pomoc i pozdrawiam!
- kkmaciek
- Świeżak
artykuły bhp, tam można nabyć
takie czepki
tak na szybko http://www.nopex.com.pl/odziez_kr_uzytkowania.html (otwórz link)

tak na szybko http://www.nopex.com.pl/odziez_kr_uzytkowania.html (otwórz link)
-
michas_s - Świeżak
Wydaje mi się, że nie dostaniesz jednorazowych kominiarek, jak robiłem prawko na A, to instruktor dawał te czapeczki jednorazowe, jak do kuchni ... ;]
Albo poprostu zaopatrzyć się w zwykłe kominiarki, po cenie hurtowej + doliczyć sobię te kilka zł od kursu i tyle.
Pzdr.
Albo poprostu zaopatrzyć się w zwykłe kominiarki, po cenie hurtowej + doliczyć sobię te kilka zł od kursu i tyle.
Pzdr.
- fox|
- Świeżak
możesz też zrobić tak że podniesiesz o 10 zł cene kursu i w realu lub innych podobnych sklepach masz takie kominiarki normalne ale ktoś je będzie miał przez cały kurs 

Otoczeni hipokryzją idziemy swą ścieżką ...
-
iro - Bywalec
zrob tak jak napisal fox, kupisz po 10zl i masz spokoj, albo kup jakies lepsze dawaj komus i niech oddaje kominiarke po kursie wyprana, jak nie odda nie dostanie papierka i gitara
albo jak ktos ma niech uzywa swojej albo niech sie zaopatrzy, przeciez jeszcze mu sie przyda
albo jak ktos ma niech uzywa swojej albo niech sie zaopatrzy, przeciez jeszcze mu sie przyda

- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości