Co wybrać RM250 czy YZ250?
• Strona 1 z 1
Co wybrać RM250 czy YZ250?
Proszę o pomoc który motor lepszy. Szukałem na forum ale nie mogę nic znaleźć. Kolega opowiada że RM jest awaryjny. Dzisiaj mam jechać kupić RM-a i stąd pytanie.
- b182
- Świeżak
Siema. To chyba troche za grubo powiedziane, ze RM bardziej awaryjna.. Duzo zalezy od tego jak zadbasz o moto.. Pewnie wielu ci napisze zebys sie przypasowal do tego i tego i sprobowal na ktorym sie lepiej czujesz... Obydwa zajebiste sa... Ceny czesci raczej takie same... Zabierz kogos kto gleboko siedzi w temacie i jak wszystko s silnikem ok to bierz, reszta to pierdoly (lozyska kół, uszczelniacze lag, zebatki to takie glowne wady w MX ale bardzo proste do zrobienia)...
...Life is the lesson - LEARN AND NEVER DIE!!!...
-
gh_joker - Świeżak
ja ci doradze przy zakupie sprawdz zawór wydechowy. często padały w RMkach głownie 250. jak bedzie po jeździe zawalone miejsce zaworu w oleju to motor pewnie ma zawór do dupy i w RM zawory są nie do naprawiania a wymiana jjest kosztowna. oczywiscie mozna jeździc ale lepiej to sprawdzic 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości