Skąd wziać uszczelkę do pompki hamulcowej z tyłu do aprili
• Strona 1 z 1
Skąd wziać uszczelkę do pompki hamulcowej z tyłu do aprili
Nie ma nigdzie uszczelki do tylnej pompki hamulcowej do aprili rs 125 99r.,
bylem juz wszedzie ,nawet mi ja dorabiali ale pekala bo material z ktorego jest zrobiona robi sie ja na wtryskarce,a wszystkie inne sa za twarde i pekaja przy naciaganiu. bylem w serwisie trzeba zamowic caly tloczek do pompki kosztuje on ponad 400zl
jak ktos wie cos niech pisze tutaj albo na gadu nr gadu 9170342.niema zadnych zestawow naprawczych masakra
bylem juz wszedzie ,nawet mi ja dorabiali ale pekala bo material z ktorego jest zrobiona robi sie ja na wtryskarce,a wszystkie inne sa za twarde i pekaja przy naciaganiu. bylem w serwisie trzeba zamowic caly tloczek do pompki kosztuje on ponad 400zl

- rajders
- Świeżak
Ale o którą uszczelkę Ci chodzi? Bo tam jest kilka.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
Pompkę z rometa wstaw. Bedze pasować ;p. Tylko może być problem z gwintem śruby może być nietypowy i nie pasować do nowej pompki. (ja wstawilem srube od przewodu kawasaki swojegoi pasowalo. Jednyny mankament brak swiatla stopu przy hamowania tylnym bo czujnik tam jest w srubce, ale mowie na tokarke i przegwintwowac recznie. Koszt pompki 80zł. Tylko rozstaw srubek sprawdz, wez na probe czy bedzie sie miescic.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
Szkoda ze oddalem swoja pompke przeslalbym CI po kosztach przesylki/ nie miala tylko laczki do przewodu zbiiorniczka, ale oddalem wszystkie graty z motorem razem.
-
wiem ja tez dorabialem i jak zakladali to pekala to musi byc taki specjalny rozciagliwy material i w czestochowie nigdzie mi takiej nie dorobia i szukam ale z allegro nikt nie chce sprzedac cale pompki chca lipa . zalozylem o ring ale nie dziala 

Aprilia Rs 125
- rajders
- Świeżak
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości