Buty Raytek
• Strona 1 z 1
Buty Raytek
Siema. Macie może jakieś informacje na temat tej firmy, albo jakieś opinie? Bo zainteresował mnie ich model Alcaniz, chcą za niego 500 zł.
http://www.allegro.pl/item703073281_ray ... zm_45.html
http://www.allegro.pl/item703073281_ray ... zm_45.html
- Sth
- Świeżak
Mi sie kozacko podobaja jak za taka cene...
Naprawde fajnie usztywniona kostka, wymienne elementy (pieta, slizgacz) - Randy sie sciga w MotoGP w takim bucie - wiec lipy nie ma, bo by sie nie odwazyl narazac specjalnie na kontuzje.
Jak jestes z wiekszego miasta to sobie skocz do intermotors-u. Bedziesz mial za 498 zl od reki i nie bawisz sie z gwarancja na wysylke i strzelaniem w rozmiar...
Naprawde fajnie usztywniona kostka, wymienne elementy (pieta, slizgacz) - Randy sie sciga w MotoGP w takim bucie - wiec lipy nie ma, bo by sie nie odwazyl narazac specjalnie na kontuzje.
Jak jestes z wiekszego miasta to sobie skocz do intermotors-u. Bedziesz mial za 498 zl od reki i nie bawisz sie z gwarancja na wysylke i strzelaniem w rozmiar...
Palenie zabija. A kiedy nie żyjesz, tracisz ważną część życia. - Brooke Shields
-
sober - Świeżak
Co do używania tych butów w MotoGP to bardzo wątpliwe żeby któryś z zawodników jeździł w butach za 500zł, co nie znaczy że but jest zły. Ciekaw jestem jakości bo jeśli są ok to byłaby niezła propozycja w tej klasie cenowej.
-
Kurt - Świeżak
ja się właśnie nad modelem t-spark zastanawiam, bo nie wiem jakie inne buty turystyczne warto za ok. 300zł oglądać i również jestem bardzo ciekaw jakości wykonania.
1952 SHL M-04
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
2000 Suzuki GSF 600 S Bandit
- michael
- Bywalec
witam,
wypowiem się w temacie ponieważ posiadam te buty, a praktycznie nie ma o nich żadnych informacji w necie.
przejechałem w nich ok 300km, na początku były średnio wygodne i trochę obcierały kostki ale z czasem dopasowały się do nogi
i teraz jest ok (miałem okazje przymierzyć buty falco sirius i pod względem wygody wygrywają z raytekami). buty są dosyć przewiewne, podczas jazdy noga się nie pociła. jakościowo chyba jest ok, buty wyglądają solidnie, ale to wyjdzie po dłuższym użytkowniu. oogólnie jestem zadowolony z tych butów, jedyne doczego mogę się przyczepić to kilku dniach wypadła śrubka od slidera, który zresztą jest plastikowy a nie aluminiowy jak mi się wydawało.
rozmiar taki jak butów na codzień.
wypowiem się w temacie ponieważ posiadam te buty, a praktycznie nie ma o nich żadnych informacji w necie.
przejechałem w nich ok 300km, na początku były średnio wygodne i trochę obcierały kostki ale z czasem dopasowały się do nogi
i teraz jest ok (miałem okazje przymierzyć buty falco sirius i pod względem wygody wygrywają z raytekami). buty są dosyć przewiewne, podczas jazdy noga się nie pociła. jakościowo chyba jest ok, buty wyglądają solidnie, ale to wyjdzie po dłuższym użytkowniu. oogólnie jestem zadowolony z tych butów, jedyne doczego mogę się przyczepić to kilku dniach wypadła śrubka od slidera, który zresztą jest plastikowy a nie aluminiowy jak mi się wydawało.
rozmiar taki jak butów na codzień.
- grandmasterb
- Świeżak
raytek alcaniz
Witam,chcialbym sie podzielic swoja opinia o raytekach alcaniz. Niedawno zamowilem je z intermotors,na promocji 450zl, wachalem sie miedzy nimi a astarami smx5 i falco sirius/rival...co prawda nie przymierzalem zadnych z tamtych butow bo nie mam gdzie i troche obawialem sie jakosci raytekow ale ogolnie buty sa dobrze wykonane,dobrze przylegaja,normalnie mam rozmiar 42 ale nie mieli juz 42 wiec wzialem 43 i nie zaluje..na dlugosc jest minimalny luz ale buty sa dosyc waskie i bardzo dobrze przylegaja na bokach..mysle ze 42 byly by dosyc ciasne na bokach jak dla mnie. Buty sa dosyc sztywne ale da sie w nich chodzic nawet z zapietym gornym rzepem. Slider palcow na wierzchu ma jakas blache,chyba tytanowa a pod spodem jest duzy kawalek plastiku ktory chyba ma amortyzowac uderzenie. Tak jak pisalem wczesniej nie przymierzalem innych butow ale sadzac po ich jakosci i ogolnej wygodzie ze chyba nie warto przeplacac i kupowac duzo drozszych butow ktore w swojej marce sa na srednim poziomie bo nie beda duzo lepsze niz te. Pozdrawiam
- kris198720
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości