LAKIERNIK / MECHANIK
• Strona 1 z 1
LAKIERNIK / MECHANIK
witajcie,
mam zephyra 1100 w ladnym stanie, chce jednak by byl w idealnym stanie. z jednej strony nie oczekuje nie wiadomo czego, z drugiej jak przychdzi do konkretow, to jakos pod gore to idzie.
poszukuje kogos kto mi go rozmontuje, pomaluje, wypoleruje i wyglansuje, a co najwazniejsze zlozy go po tych wszyskich operacjach i wszystko bedzie pasowac i dzialac lepiej (a przynajmniej nie gorzej) niz wczesniej.
czy mozecie mi kogos takiego polecic?
kogos godnego zaufania, rzetelnego i uczciwego fachowca. mam niestety przykre doswiadczenia i z zalem stwierdzam ze bez patrzenia na rece "fachowcow" dzieja sie cuda, a nie zawsze mam czas stac nad pseudo specami.
mieszkam w warszawie wiec w gre wchodzi wawa i okolice. z gory dziekuje.
jesli to nie to miejsce na forum przepraszam i prosze o przesuniecie.
mam zephyra 1100 w ladnym stanie, chce jednak by byl w idealnym stanie. z jednej strony nie oczekuje nie wiadomo czego, z drugiej jak przychdzi do konkretow, to jakos pod gore to idzie.
poszukuje kogos kto mi go rozmontuje, pomaluje, wypoleruje i wyglansuje, a co najwazniejsze zlozy go po tych wszyskich operacjach i wszystko bedzie pasowac i dzialac lepiej (a przynajmniej nie gorzej) niz wczesniej.
czy mozecie mi kogos takiego polecic?
kogos godnego zaufania, rzetelnego i uczciwego fachowca. mam niestety przykre doswiadczenia i z zalem stwierdzam ze bez patrzenia na rece "fachowcow" dzieja sie cuda, a nie zawsze mam czas stac nad pseudo specami.
mieszkam w warszawie wiec w gre wchodzi wawa i okolice. z gory dziekuje.
jesli to nie to miejsce na forum przepraszam i prosze o przesuniecie.
-
qwen - Świeżak
http://www.motorakowski.pl/
lakiernik i mechanik.
Chyba że chodzi o osobę która za nieduże PLN-y zrobi to równie fachowo i solidnie.
lakiernik i mechanik.
Chyba że chodzi o osobę która za nieduże PLN-y zrobi to równie fachowo i solidnie.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
dokładnie kolego, tomi daje rade zarówno jeśli chodzi o mechanike jak i malowanie aerografem, z czystym sumieniem go polecam, przerabiałem u niego dwa motocykle łącznie z malowaniem, mało tego jeszcze moi znajomi z wwa równierz do niego latają na przeróbki, chłopak wie co robi i ma do tego pasje, inna sprawa że z charakteru jest dość specyficzny i nie każdemu może odpowiadać, ale to jest nie waże, ważna jest dobra robota którą wykonuje i to że robi ją dobrzeCzesterTX napisał(a):Mówisz o firmie Streetfighter? Nie wiedziałem, że jest znana w stolicy.
AGAINST SLOW
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
ZAPRASZAM PO MOTOCYKLE i AKCESORIA
-
kosta - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości