Kupno motocykla.
• Strona 1 z 1
Kupno motocykla.
Proszę was o radę, mianowicie chodzi o zakup motocykla, najbardziej pasuje mi suzuki dl 650, ale nie wiem czy nie jest dla mnie za ciężki, za mocny. Jeżdżę na motorowerach ponad 5 lat. Najpierw była motorynka przez miesiąc, potem Suzuki rmx przez kilka dobrych lat, aktualnie jest Rieju rr. Prawo jazdy na motor posiadam.
Z góry dziękuje.
Z góry dziękuje.
- SoDeniusz
- Świeżak
- Demotywatrrro
- Świeżak
Widzę, że jako jeden z nielicznych na tym forum, nie uważam że 600 to jest rakieta na pierwszy motocykl. I co z tego, że mają po 100, przecież jak się normalnie jeździ to jazda jest banalnie prosta. Wiadomo że jak ktoś bardzo wierzy w swoje umiejętności to lepszym wyborem będzie wilga 50.
- Demotywatrrro
- Świeżak
Żadna z dl 650 rakieta, bardzie bałbym sie tego że to lokomotywa a przy jeżdzie na motorowerach trudno obyć się z taką masą, powoli się wdrażać i będzie ok.
-
icid - VIP Åšcigacz.pl
No wczoraj pojezdziłem na romecie v250 waży około 170 kg i jak dla mnie nie było źle, bo jestem wysoki 190cm. Tylko najgorzej to skrecanie w miejscu.
Musze się do tego przyzwyczaić, a z tego co wyczytałem to DL waży z płynami coś po 250kg. A to już jest porządna masa jak dla mnie bo przybity nie jestem, tylko bardzo szczupły. 

- SoDeniusz
- Świeżak
CzesterTX napisał(a):Jasne... z 50 na V-Storma... powodzenia!
Blagam cie Czester kolejna mamusia na forum?? Czasem dobrze i fajnie piszesz ale kiedy nadejdzie koniec z podzialami co-nastepnie-kiedy. Jak juz ogarnoles temat calkowicie to doradz mu czego moze sie spodziewac po takim motocyklu ,na co ma uwazac itd.Jezeli wogole na nim nie jezdziles (nie wspomne tu o przejechaniu kilku ladnych km) to po co sie odzywac
-
przemko27vr4 - Świeżak
Po prostu pojdz do salonu czy gdzies i przysiadz sie na motor. 250 kg moze byc ciezkie do podniesienia przy glebie
ale od czego sa gmole i crash pady by sie na nich oprzec a potem toooo mimo wszystko nie tak ciezko E5 to ponad 200kg i dalem rade podneisc
. A Ty to chyba kawal chlopa mimo wszystko z dosiegnieciem do ziemi problemu nie bedzie wiec nie widze przeszkod
.

-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
SoDeniusz jeśli będziesz rozważny i panował nad emocjami związanymi z jazdą i tym co robisz to uwierz mi że zasada "powoli ale do celu" to złota zasada. Znam ludzi co po 50ccm siadali nie na enduro a na sportowe 600 i żyją mają się dobrze grunt to ROZWAGA.
>>>A i pamiętaj co nagli to po djabli<<<
>>>A i pamiętaj co nagli to po djabli<<<
|||=||| ((O)) |||\\||| ||D)) ///=\\\
=====CBR 600 F4i Sport=====
=====CBR 600 F4i Sport=====
-
Stiff - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości