Pomoc w wybraniu moto turystycznego jak i na miasto
• Strona 1 z 1
Pomoc w wybraniu moto turystycznego jak i na miasto
Witam
Jestem ze Szczecina i chcem w kwietniu kupic sobie motor ktory bedzie przeznaczony do jazdy w miescie jak i na dluzsze trasy.
Chcem aby jazda byla wygodna dla mnie i pasazera w pozycji wyprostowanej.
Chcialbym rowniez aby byla mozliwosc zalozenia kufra z tylu jak i 2 boczne.
Mam na oku Honde Transalp lub XL 1000V VARADERO
Cena ktora moge dac to max 10 tys zlotych ale jest tyle tego sprzetu jak i ogloszen ze jestem zagubiony.
Prosze o pomoc w wybraniu sprzetu odpowiedniego i aby byl bez awaryjny
DZIEKI!!:)
Jestem ze Szczecina i chcem w kwietniu kupic sobie motor ktory bedzie przeznaczony do jazdy w miescie jak i na dluzsze trasy.
Chcem aby jazda byla wygodna dla mnie i pasazera w pozycji wyprostowanej.
Chcialbym rowniez aby byla mozliwosc zalozenia kufra z tylu jak i 2 boczne.
Mam na oku Honde Transalp lub XL 1000V VARADERO
Cena ktora moge dac to max 10 tys zlotych ale jest tyle tego sprzetu jak i ogloszen ze jestem zagubiony.
Prosze o pomoc w wybraniu sprzetu odpowiedniego i aby byl bez awaryjny
DZIEKI!!:)
- martinseeling
- Świeżak
a czymś wcześniej jeździłeś? Transalp oraz Varka szparka to takie motocykle do bezdroży i chyba na miasto lepiej coś szosowego tak mi sie wydaje. Ale jeśli masz smaka na taki motocykl to czemu nie pod warunkiem ze pośmigasz po bezdrożach bo np samo ogumienie już jest przystosowane do lekkiego terenu oraz cała reszta... no nie wiem co ci tu doradzić...
-
YZF R1 - Moderator
OGOLNIE TO JEZDZILEM SKUTEREM 250CC A MI TYLKO ZALEZY NA TYM ABY ZALOZYC KUFRY POZYCJA WYPROSTOWANA WYGODA DLA PASAZERA I NIE MEGA CIEZKI PONIEWAZ MAM 176 WZROSTU A WAZE 70 KG
- martinseeling
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości