KAWASAKI KMX 125 - temat ogólny
• Strona 1 z 1
KAWASAKI KMX 125 - temat ogólny
Witam niedawno kupilem kawasaki kmx sciagane z Niemiec . Jest to motor przerobiony w polsce i wiele rzeczy jest do dopracowania jednak ze silniczek naprawde daje rade w terenie jak i na asfalcie. Wracam do głownego watku zauwazylem zbiorniczek nie jest podlaczony i nic w nim nie ma od czego on jest i co tam trzeba wlac >?? http://photos03.allegroimg.pl/photos/or ... /673452854 POZDRAWIAM
RyŻy.
-
RyŻy - Świeżak
Wydaje mi się, że jest to zbiorniczek wyrównawczy płynu chłodniczego (daj fotkę z większej odległości) Nie wlewasz tam nic, przelewa się tam nadmiar płynu chłodniczego z chłodnicy kiedy sie bardzo nagrzeje i zwiększa objętość.
Od tej pory wszlkie pytania dot. KMX'a zadawać tutaj.
Od tej pory wszlkie pytania dot. KMX'a zadawać tutaj.
Śmierć, kutazzz i zniszczenie. Jakie życie taki rap.
- Szafa
- VIP Åšcigacz.pl
Ok dzieki za odpowiedz . pozdro XD
Mam jeszcze jedna pytanie lancuch mam nowy i zebatki tez wachacz ma zero luzu. A łancuch mi przeskakuje . I dlaczego>?? Jest on luzny ale mechanik mi doradzil ze ma byc luzny aby przy wyskokach nie zepsulo skrzyni biegow . POZDRO
Mam jeszcze jedna pytanie lancuch mam nowy i zebatki tez wachacz ma zero luzu. A łancuch mi przeskakuje . I dlaczego>?? Jest on luzny ale mechanik mi doradzil ze ma byc luzny aby przy wyskokach nie zepsulo skrzyni biegow . POZDRO
RyŻy.
-
RyŻy - Świeżak
Może być luźny aż za bardzo. Zobacz jaki ma luz.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
A kto tu porównał crossa do ścigacza?
Bo w żadnym poście tego nie widzę. I tak w ogóle KMX z crossem ma nie wiele wspólnego.
Posadź kogoś na moto z tyłu i wtedy sprawdź naciąg łańcucha. Ewentualnie go naciągnij bo za luźny nie może być.

Posadź kogoś na moto z tyłu i wtedy sprawdź naciąg łańcucha. Ewentualnie go naciągnij bo za luźny nie może być.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości