TGB R50X
• Strona 1 z 1
TGB R50X
Witam!
Mam takie pytanie. Gdy jadę moim skuterem TGB R50X około 55-60 km/h (te licznikowe, nie wiem ile tak naprawdę jest
) to wtedy obroty dochodzą do czerwonej granicy, to znaczy jest na czerwonej granicy prawie przekracza cały obrotomierz. Mam zablokowane wszystkie blokady i przejechane jakieś 1550 km. I teraz pytanie do tych którzy mają ten model i do innych też ;P. Czy tak ma być, czy to normalne? Może trzeba coś podregulować albo coś takiego?? Ja na tym kompletnie się nie znam, więc prosiłbym o wskazówki krok po kroku. A może lepiej od razu jechać do jakiegoś serwisu
??
Pozdrawiam.
Mam takie pytanie. Gdy jadę moim skuterem TGB R50X około 55-60 km/h (te licznikowe, nie wiem ile tak naprawdę jest

Pozdrawiam.
- ghybu
- Świeżak
czerwone pole jest dlatego ze sa to obroty szkodliwe dla silnika,przy dluzszej jezdzie na nich moga okazac sie niszczace....w przypadku uszkodzen spowodowanych nimi czesto mozna utracic gwarancje... i ewentualna naprawa bedzie na Twoj koszt...
-
Ltcrx - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 34 gości