Dziwny dżwiek z lewej strony silnika w R1
• Strona 1 z 1
Dziwny dżwiek z lewej strony silnika w R1
Witam wszystkich z gory mowie ze nie czekam na porady google lub szukaj lecz na porade fachowaca.Moj problem to dziwny dzwiek z lewej strony slinka a mianowice kiedy obrot ida w gore to i ten "dzwiek" sie rozpedza cos jak by tarło kiedy obroy spadaja ten owy "dzwiek" sie staje cichszy. kiedy wcisne sprzegło to wogole go niema. co to moze byc prosze o pomoc. moto jest z 1999 yzf-R1 pzdr
- sakal666
- Świeżak
- to_jaaaaaa
- Świeżak
- to_jaaaaaa
- Świeżak
ja mam podobnie... tylko nie wiem gdzie to puka. jak moto stoi a silnik pracuje to nic nie halasuje. jak ruszam to od jakis 2-3tys obrotow cos mi puka i to zazwyczaj tylko na jedynce i dwojce pozniej ustaje. i znow jak ruszam zrzucam do jedynki to znow stuka. co to moze byc? w jezdzie to nie przeszkadza ale ten glos dziala mi na nerwy
Bo życie jest po to, by śmigać na moto! 

-
Honest_Sith - Świeżak
A jaki masz sprzet i przebieg?
W przedziale 2-3tys. to mi sie zdaje ze lancuszek rozrzadu lub napinacz halasuje.
A jak lekko przygazujesz na luzie i jak schdzi z obrotow to w granicach 4-2tys.obr jest tez ten dzwiek??
W przedziale 2-3tys. to mi sie zdaje ze lancuszek rozrzadu lub napinacz halasuje.
A jak lekko przygazujesz na luzie i jak schdzi z obrotow to w granicach 4-2tys.obr jest tez ten dzwiek??
-
macs - Bywalec
kawa zr7 i 32tys km przebiegu
na luzie nic nie stuka i nie puka nawet prz wyzszych obrotach tylko podczas jazdy jak rozpedzam moto na dwoch pierwszych biegach, na "trojce" bardzo rzadko puka. potem juz wszystko ustaje do kolejnego ruszania z tych biegow :/
na luzie nic nie stuka i nie puka nawet prz wyzszych obrotach tylko podczas jazdy jak rozpedzam moto na dwoch pierwszych biegach, na "trojce" bardzo rzadko puka. potem juz wszystko ustaje do kolejnego ruszania z tych biegow :/
Bo życie jest po to, by śmigać na moto! 

-
Honest_Sith - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości