Kymco Super 9, S9...?
• Strona 1 z 1
Kymco Super 9, S9...?
Mam pytanie czy ktoś wogóle sie spotkał z takim skuterem lub ma taki...czy to dobry sprzęt..a wogóle firma Kymco robi dobre skutery...?
No i najważniejsze pytanie czy warto kupić taki skuter...
No i najważniejsze pytanie czy warto kupić taki skuter...
- adamo12345
- Świeżak
Jak chcesz nowy w tym przedziale cenowym to S9 jest dobra
ogolnie o skuterze slyszalem, ze jest wytrzymaly, mocny i malo sie psuje i w ogole jest ok
kymco to bardzo dobra firma, chociaz jest firma tajwanska tj. tgb, ktore tez robi bdb squty
jak chcesz troche tanszy to zipp zico azer tez jest bardzo dobry (tak slyszalem) tez jest robiony w tajwanie (zeby sie nikt nie dowalil wiem, ze zippy sa chinskie, ale zico jest tajwanskie)
ogolnie jak chcesz nowy to S9 albo tgb R50X ja ogolnie sklanial bym sie do S9 albo jakiejs mlodej uzywki ale powiem szczerze, ze r50x bardziej mi sie podoba niz S9 ale mimo to wolalbym S9
nie lepiej kupic biegowke?
ogolnie o skuterze slyszalem, ze jest wytrzymaly, mocny i malo sie psuje i w ogole jest ok
kymco to bardzo dobra firma, chociaz jest firma tajwanska tj. tgb, ktore tez robi bdb squty
jak chcesz troche tanszy to zipp zico azer tez jest bardzo dobry (tak slyszalem) tez jest robiony w tajwanie (zeby sie nikt nie dowalil wiem, ze zippy sa chinskie, ale zico jest tajwanskie)
ogolnie jak chcesz nowy to S9 albo tgb R50X ja ogolnie sklanial bym sie do S9 albo jakiejs mlodej uzywki ale powiem szczerze, ze r50x bardziej mi sie podoba niz S9 ale mimo to wolalbym S9
nie lepiej kupic biegowke?

- talta
- Mieszkaniec forum
Moze i tak...na ale jaka czy wogule moze polecacie jakies inne squtz...cos lepszego...albo bieguwke...cos wytrzymalego i mocnego...dzx
- adamo12345
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości