niema kopa przy szybszej jezdzie zx6r
• Strona 1 z 1
niema kopa przy szybszej jezdzie zx6r
Witam , w mojej kawie coś nie gra , pali na tyk cy zimna czy ciepła , wchodzi na obroty zajebiscie , problem zaczyna się gdy się rusza już na jedynce nie ma takiego kopa jak przedtem , na dwójce szarpie , a jak wrzucę 3 to to przerywa i szarpie jak poruszam gazem , na 4 nawet nie chce jechać , nawt tak jest jak jak jade na 3 i wciskam sprzęgło i przegazuję to albo motor zgaśnie albo z trudem do jdzie do 6 tys. obr. prosze o pomoc pozdrawiam
- jupa89
- Świeżak
a masz założone wloty do airboxa(te takie rurki co są zamontowene w czaszy) lub masz nieszczelne, sprawdż to.
Suzuki GSX-R 750 (olejak)
-
lukaszbiernacki - Świeżak
wymieniłem filtr paliwa , sprawdziłem czy pompa chodzi , i wszystko gra , tylko ze teraz na 3 biegu aż taki nie przerywa , bujnełem kawe do 160 na 4 z ledwością , szarpała jak nic ale jak nacisnełem sprzegło to silnik zgasł nawet jak dodaje gazu i powtarza sie to za kazdym razem , troche sie poprawiło ale dalej jest do dupy
- jupa89
- Świeżak
ja stawiałbym na niedobór paliwa, sprawdż czy kranik nie jest zapchany, może węze są załamane
- kamillassek
- Świeżak
Jeśli na 1 biegu jako tako idzie na na wyższych już wogóle to raczej większe spalanie mamy na pierwszym biegu . A wszystkie rury masz ciepłe . Jak wyglądają świece po jeździe .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
- MichuWalbrzych
- Świeżak
jupa89 napisał(a):stało się to jak rozebrałem motor i pojezdzilem troche bez owiewek (bez dolotów) złożylem motor no i problem wyskoczył , wezyki sprawdzilem nigdzie nie są załamane , ale sprawdze jeszcze świece
Musisz poskładać wszystko tak jak rozebrałeś.
Albo jazda do serwisu który na prawdę zna się na Kawasaki.
Jak jesteś z okolic W-wy to mogę taki polecić.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości