Nowy tłumik?
• Strona 1 z 1
Nowy tłumik?
Witam, jakiś czas temu kupiłem sobie motor Aprilia RS50. Jest w pełni odblokowana. Wszystko jest fajnie, ale głos jaki wydobywa się z tłumika jest po prostu Wsiurski. Czy wymiana tłumika mi pomoże? Jaki tłumik polecacie?
- Quczy
- Świeżak
Dźwięku bardzo nie zmienisz bo to jest 2t.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
2t zawszę będzie piździeć.
...PITER WCIĄŻ ŻYJE...
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
Stunt, panienki,imprezy,szypka jazda - to lubiem
- Piter_Stunter
- Świeżak
szkoda pieniędzy wydawać w gówniane skutery. Ja mam Kymco Super 9 i Honda CBR 125r. Lepiej zbierać kase na samochód fajny.
- wiktorkramer
- Świeżak
RS to scigaczopodobne moto, a SR to skuter
CBR jest slaba wiec sie nie dziwie ze mowisz gowniane, S9 jak dla mnie to dobry skuter
na tym forum wszyscy chca raczej jezdzic motocyklami, dodaj sobie jeszcze ze wiekszosc to nie pelnoletnie osoby i motocykle to jedyny pojazd mechaniczny, ktorym moga sie legalnie poruszac
CBR jest slaba wiec sie nie dziwie ze mowisz gowniane, S9 jak dla mnie to dobry skuter
na tym forum wszyscy chca raczej jezdzic motocyklami, dodaj sobie jeszcze ze wiekszosc to nie pelnoletnie osoby i motocykle to jedyny pojazd mechaniczny, ktorym moga sie legalnie poruszac
- talta
- Mieszkaniec forum
Ja kupiłem skuter, chociaż Ojciec chciał też żebym miał skuter, nie po to żeby sobie jeździć z kolegami, to wyszło po dradze, ale żeby szlifować swoje umiejętności na drodze. Przez 5 lat od karty motorowerowej nabierasz wielkie umiejętności jazdy po ulicach. Dzięki temu jak wsiądziesz na samochód to będziesz już miał pewne reakcję opanowane, jak jeździsz czymś biegowym, to zawsze masz już opanowaną zmianę biegów w samochodzie. Ja miałem taki cel kupując skuter, ale jak wiadomo to tylko skuter po roku, dwóch szuka się czegoś mocniejszego, dla tego tyle ludzi robi A1
nsr>zzr>zx6r>r6>cbr f4i?
-
Dandi93 - Bywalec
- wiktorekgre
- Świeżak
"odrazu zmienił sie głos wydechu na ładniejszy" cytat jeden z opini o tych watach
http://sklep.mieloch.pl/advanced_search ... bbc07e1eda
http://sklep.mieloch.pl/advanced_search ... bbc07e1eda
- talta
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości