Zobacz wątek - prędkościomierz mph na km/h
NAS Analytics TAG

prędkościomierz mph na km/h

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

prędkościomierz mph na km/h

Postprzez maciekx » 22/4/2009, 09:12

Witam to moj pierwszy post na tym forum mam cbr 600f3 zakupiona w tym sezonie oczywiscie z angli jak wiekszosc swiezo zakupionych moto w ostatnich miesiacach,problem polega na predkosciomierzu wyskalowanym w milach i pewnie wiekszosc ma ten sam problem co ja. ogolnie nie jest to jakis ogromny problem ale ciut denerwujacy, w civicu mam indiglo tez w mph ale małe cyferki sa w km/h ale w moto licznik jest dosc maly i ciezko sie tam dopatrzec ile sie jedzie. i teraz pytanie do was. wczesniej znalazlem przypadkiem na allegro tarczki zegarow jakies tam indiglo takie jak w samochodzie naklada sie na normalny licznik i predkosciomierz mamy wyskalowany w km/h teraz nigdzie nie moge znalezc takich tarczek czy ktos cos takiego ma u siebie zakladal?wie gdzie kupic? duzo roboty ciezko porozbierac to? wskazowki trzeba odklejac? duzo pytan :) heh
pozdrowki
maciekx
Świeżak

Postprzez maciekx » 23/4/2009, 07:13

Panowie naprawde nikt nie przerabial predkosciomierza w cbr F3?? dzisiaj znalazlem na allegro cos takiego tylko to do F4i
http://www.allegro.pl/item615230431_tar ... 0_f4i.html

ciekawi mnie jak duzo roboty jest z czyms takim jaki efekt tego i gdzie kupic?
maciekx
Świeżak

Postprzez wikus666 » 23/4/2009, 18:52

ja rowniez sie przylaczam mam rf 600 tez w milach i strasznie mnie to wkurza bo musze caly czas przeliczac sobie przebieg dzienny z mil na km
wikus666
Świeżak

Postprzez maciekx » 23/4/2009, 20:28

drogomierza to raczej nie przerobisz tylko zostaje wymiana calego licznika. ale predkosciomierz mozna podmienic sama skale predkosci tylko chyba nikt tego nie robil :roll: w samochodzie robilem cos takiego nie bylo problemu ale w moto nie wiem jak jest bo jesli trzeba odklejac wskazowki to lipa :x
maciekx
Świeżak

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości

na górê