Suzuki gsx 600F regulacja wolnych obrotów
• Strona 1 z 1
Suzuki gsx 600F regulacja wolnych obrotów
Witam!
Mam suzuki gsx 600F rok90. Jakis czas temu robiłem regulacje gaźnika a teraz mam problem z wolnymi obrotami. Gdy juz silnik jest gorący motorek trzyma obroty przez pare sekund a nastepnie spadają coraz bardziej aż gaśnie. Podkręcałem jakąś śrubke pod gaźnikiem (chyba od wolnych obrotów) Jednak żeby obroty nie spadały musi być conajmniej 3-4 tyś obr. czy moze to byc wina świec??? prosze o pomoc...
Mam suzuki gsx 600F rok90. Jakis czas temu robiłem regulacje gaźnika a teraz mam problem z wolnymi obrotami. Gdy juz silnik jest gorący motorek trzyma obroty przez pare sekund a nastepnie spadają coraz bardziej aż gaśnie. Podkręcałem jakąś śrubke pod gaźnikiem (chyba od wolnych obrotów) Jednak żeby obroty nie spadały musi być conajmniej 3-4 tyś obr. czy moze to byc wina świec??? prosze o pomoc...
- sabek86
- Świeżak
mailem to samo, dwa razy synchronizowali mi gazniki ale nie wiedzieli ze wezyk od airboxu musi byc zaslepiony, spuszcza sie z niego olej co jakis czas, jesli bedzie nieszczelnosc to bedzie ciezko utrzymac niskie obroty,
- Pawel BMW
- Świeżak
Suzuki juz jest u mechanika...Filtry paliwa które niedawno kupiłem bardzo bardzo słabo przepuszczały paliwo przez co zawiesiły sie pływaki...Teraz musze pojechać do tego sklepu gdzie kupiłem te filtry i ich opierdzielic co za bardziewie sprzedają.
- sabek86
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości