JAk do kingway yarox przymontować kufer???
• Strona 1 z 1
JAk do kingway yarox przymontować kufer???
Mam z tyłu tylko metalowy druty i nie wiem jak do tego przymontować kufer może mi ktoś pomoże :?: :?: :?: :?:
Marcin
- mafjia_14
- Świeżak
To bardzo proste przy kupnie bagaznika powinienes dostac dwa takie plaskowniki i sruby.
Wtedy te plaskowniki ida pod druty po szerokosci skutera i je przykrecasz do bagaznika.
Wtedy te plaskowniki ida pod druty po szerokosci skutera i je przykrecasz do bagaznika.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
odp
1.Musisz kupić stelaż,( który przykręcasz do ramy lub uchwytu) pod kufer, abo jak nie masz zbytnio dużo $ to dorobić własnoręcznie.
2.Jeśli już masz stelaż montujesz tam kufer i przykręcasz go
ps.Kufer zaraz Ci sie zacznie tłuc jeśli będziesz jeździł po wybojach.Lepiej kupić siatke bagażową, chyba że chcesz we dwóch jeździć to nie
2.Jeśli już masz stelaż montujesz tam kufer i przykręcasz go
ps.Kufer zaraz Ci sie zacznie tłuc jeśli będziesz jeździł po wybojach.Lepiej kupić siatke bagażową, chyba że chcesz we dwóch jeździć to nie
- palig1
- Świeżak
na doly jest prosta rada dla kolegi
kup miekka gume taka jak ma szewc i podlurz pod bagaznik tak aby amortyzowala udezenia i skoki amortyzatora to dziala u mnie bagaznik inaczej moze ci sie uszkodzic.
kup miekka gume taka jak ma szewc i podlurz pod bagaznik tak aby amortyzowala udezenia i skoki amortyzatora to dziala u mnie bagaznik inaczej moze ci sie uszkodzic.
Wielu kozaków było i niektórym postawili tablice na cmentarzu. | Akcja społeczna bezpiecznej jazdy na motocyklu. | www.motozgon.pl
-
clico - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości