kurteczka alpinestara z allegro?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
kurteczka alpinestara z allegro?
Witam znalazłem atrakcyjna oferte kurteczek alpinestara z allegro. Prosze o opinie .
http://moto.allegro.pl/item572549259_ku ... kazja.html
http://moto.allegro.pl/item572549259_ku ... kazja.html
-
zurek100 - Świeżak
Też patrzyłem na nią .. Ale zrezygnowałem . Za 399 alpinestars ?Podejrzewam że to będzie model nie warty ceny, po prostu alpinestars nie robi takich tanich kurtek . Może dlatego taka cena bo nie jest dobrze wykonana ?Albo nie ma chłodzenia itp ?Nie wiem .
Ja dołożyłem niecałą stówkę i kupiłem MODEKA SHIELD PRO
CBR 600F 2001 | http://images37.fotosik.pl/265/e87d623e086c6f20med.png
-
jordan23 - Stały bywalec
jordan23 napisał(a):Też patrzyłem na nią .. Ale zrezygnowałem . Za 399 alpinestars ?Podejrzewam że to będzie model nie warty ceny, po prostu alpinestars nie robi takich tanich kurtek . Może dlatego taka cena bo nie jest dobrze wykonana ?Albo nie ma chłodzenia itp ?Nie wiem .
jordan gdzie kupiłeś shield pro za niecałe 500 zl ??
- Kam25
- Świeżak
Na allegro. Udało mi się , okazja była ..
-
jordan23 - Stały bywalec
to nie jest lipa, kolega kupował tą kurtkę u tego gościa z allegro, i spodnie. W razie złego rozmiaru nie powinieneś mieć problemów z wymianą. On nie miał.
Miał dzwona w niej i dobrze spełniła swoją funkcje.
Także możesz brać jak nie masz dużo kasy, albo dołożyć i kupić coś lepszego
Miał dzwona w niej i dobrze spełniła swoją funkcje.
Także możesz brać jak nie masz dużo kasy, albo dołożyć i kupić coś lepszego

Yamaha XJ 600 Diversion
-
Cecho - Świeżak
Myślę to samo .. Nie warto pakować się . Lepiej kupić Buse albo Modekę ..
-
jordan23 - Stały bywalec
Co do tej kurtki proponuje poczytac temat 'rekawic alpinestara sp-1' moze to jest to samo, a tak na marginesie jaki jest to model?? Patrzac na nia nie moge sobie skojarzyc z zadnym modelem.
-
przemko27vr4 - Świeżak
Też o tym pomyślałem . W aukcji w ogóle nie ma podane co to za model .. Faktycznie może być to podróbka jakaś
-
jordan23 - Stały bywalec
Może podróbka a może oryginał nie wiem.
Okazję się zdarzają, bo sam kupiłem mojej dziewczynie na ebay.de alpina stelle za 250zł, a teraz w promocji jest w polskich sklepach po 700.
Alpinestars szyje w azji więc koszt wyprodukowania kurtki niewielki, dlatego ostateczna cena zależy od tego ile wezmą importerzy
Okazję się zdarzają, bo sam kupiłem mojej dziewczynie na ebay.de alpina stelle za 250zł, a teraz w promocji jest w polskich sklepach po 700.
Alpinestars szyje w azji więc koszt wyprodukowania kurtki niewielki, dlatego ostateczna cena zależy od tego ile wezmą importerzy
- żółf
- Świeżak
żółf napisał(a):Może podróbka a może oryginał nie wiem.
Jak by tak było to w .de by były same okazje.
zurek100 a w/w "model" wygląda naprawde chudo co ś jakby na rower szybszy albo ostrą jazde na wrotkach. w niczym nie przypomina nawet najtańszych polskich kurtek motocyklowych. Niech cie nie oslepi gwiazdka

-
Morter - Świeżak
szczerze to rzygać mi się już chce, jak czytam 'kup modekę'. Ani to tanie, ani ładne, ani dobrze wykonane. Jeździł jeden z drugim polecający w jakiejś alpinie? A z modeką to jest tak, że niby tanio, ale ten model nie ma tego, model wyżej ma to ale nie ma jeszcze czegoś, w końcu znajdujesz odpowiedni model i okazuje się że jest w cenie alpinestars. Jeszcze nie widziałem profesjonalnego testu, w którym modeka byłaby super zachwalana. A na tym forum niedługo będziecie polecać modekę jak ktoś będzie chciał kupić dainese <rotfl>
- grzybol
- Świeżak
grzybol napisał(a):szczerze to rzygać mi się już chce, jak czytam 'kup modekę'. Ani to tanie, ani ładne, ani dobrze wykonane. Jeździł jeden z drugim polecający w jakiejś alpinie? A z modeką to jest tak, że niby tanio, ale ten model nie ma tego, model wyżej ma to ale nie ma jeszcze czegoś, w końcu znajdujesz odpowiedni model i okazuje się że jest w cenie alpinestars. Jeszcze nie widziałem profesjonalnego testu, w którym modeka byłaby super zachwalana. A na tym forum niedługo będziecie polecać modekę jak ktoś będzie chciał kupić dainese <rotfl>
Napisałem żeby kupił MODEKE tylko dlatego żeby skalp mu został na plecach w razie "W" sam w tym nie śmigam bo texy nie budzą mojego zaufania ale jeśli gość chce kupić farbowany kresz to lepiej żeby ubrał coś co przynajmniej leżało obok kurtki motocyklowej.
-
Morter - Świeżak
Morter intencje miałeś O.K., ale grzybol ma rację i w pełni popieram - co chwilę ktoś wyskakuje z jakimś nowym gównem, później rozprawiają wszyscy co to nie za szmelc, aż ktoś błyska Modeką
a to cudo nie dostaje dobrych ocen, pewnie że może najwyższe modele są dobre, tylko wtedy kupuje się markowy sprzęcior

a to cudo nie dostaje dobrych ocen, pewnie że może najwyższe modele są dobre, tylko wtedy kupuje się markowy sprzęcior

<i>"Get your motor running, head out on the highway,
Looking for adventure in whatever comes our way."</i>
-
mikun - Świeżak
Święta racja mikun ja też mam dosyć hasła MODEKA (hyba że mi zaczną płacic) sam bym też jej nie wybrał strzelał bym np w BUSE. Ale tu chodzi chyba o coś innego. Jak gość ma wybrać papier tak to niech dołoży tyćke i kupi karton
oto mi chodzi niekoniecznie modeka ale tak mi sie nasuneło ( tanio w miare dospępne wszędzie i jest to sprzęt na moto) czy nie ?
I tak papa jest najleprza na moto

I tak papa jest najleprza na moto

-
Morter - Świeżak
A tu masz racje, bo ten pseudo-Alpinestars to w ogóle koło kurtki motocyklowej nie leżał - rękawice w tej cenie się kupuje tej marki !
<i>"Get your motor running, head out on the highway,
-
mikun - Świeżak
Okazję się zdarzają, bo sam kupiłem mojej dziewczynie na ebay.de alpina stelle za 250zł
Ale przynajmniej wiesz jaki model kupiles ,a tu???
Ostatnio edytowano 19/3/2009, 09:57 przez przemko27vr4, łącznie edytowano 1 raz
-
przemko27vr4 - Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe