Tłok 49mm do aprili rs
• Strona 1 z 1
Tłok 49mm do aprili rs
Heyka!
Kupilem od kumpla cylinder 75ccm do mojej apki razem z glowica ale bez tloka... Teraz lezy on juz od pol roku bo nie moge znalesc odpowiedniego...
Tlok powienien miec 49mm ale ja potrzebuje nadwymiar bo bedzie szlifowany... Kazdy sie mnie pyta co to za cylinder ale ja niestety nie mam pojecia bo ani kumpel nie wie ani ja... wygladem przypomina top performances 75 bo jest czarny i ma w srodku poziome "łezki"...
Wiecie moze gdzie moge dostac taki tlok do mojej apki?
Mam tloka od cylindra 50... czy wedlug jego rozmiarow da sie dopasowac tloka do 75??
Prosze o pomoc!
Pozdro
al
zdj:
(otwórz link)
Kupilem od kumpla cylinder 75ccm do mojej apki razem z glowica ale bez tloka... Teraz lezy on juz od pol roku bo nie moge znalesc odpowiedniego...
Tlok powienien miec 49mm ale ja potrzebuje nadwymiar bo bedzie szlifowany... Kazdy sie mnie pyta co to za cylinder ale ja niestety nie mam pojecia bo ani kumpel nie wie ani ja... wygladem przypomina top performances 75 bo jest czarny i ma w srodku poziome "łezki"...
Wiecie moze gdzie moge dostac taki tlok do mojej apki?
Mam tloka od cylindra 50... czy wedlug jego rozmiarow da sie dopasowac tloka do 75??
Prosze o pomoc!
Pozdro
al
zdj:

Ostatnio edytowano 12/3/2009, 20:17 przez alcapone, łącznie edytowano 1 raz
-
alcapone - Świeżak
Cylinder musisz zmierzyć bo inaczej nie dopasujesz tłoka. I jeszcze trzeba wziąć pod uwagę czy to żeliwo czy nicasil. Idź do warsztatu gdzie szlifują, tam Ci pomierzą.
,,De gustibus non est disputandum"(łac.)-O gustach się nie dyskutuje.
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
cylinder zeliwny... takto bym nie szlifowal! ma srednice 49mm! Co mi z tego ze pujde do warsztatu jak nie moge nigdzie kupic tloka... Znacie moze jakies sklepy? na necie... nr telefonow... cokolwiek!!!
Riding a motorcycle is making me more a person than less...
If I die riding a motorcycle, I die doing something that i live for!
(otwórz link)
If I die riding a motorcycle, I die doing something that i live for!

-
alcapone - Świeżak
-
Landryss25 - VIP Åšcigacz.pl
viewtopic.php?t=22533
Od tej pory wszelkie pytania dot. tego moto zadajemy tylko w tym temacie- Szafa
-
lewko - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości