Stuka w silniku R1 07.08r 3000tys km
• Strona 1 z 1
Stuka w silniku R1 07.08r 3000tys km
Hej
Po malym szlifie na drodze, ktory niedawno zrobilem okazuje sie ze cos mi stuka cyka terkocze ciezko opisac ... , wydaje mi sie tez ze jak lece powiedzmy na obciazniu na 2 biegu puszczam gaz i wciskam sprzeglo to jakby sie uciszalo macie jakis pomysl co to moze byc ?
Łancuch rozrzadu chyba nie ucierpial ? motor ma dopiero 3000 najechane ... zrobilem tak z 80km i jezdzi he wiec moze to pierdola jakas
Po malym szlifie na drodze, ktory niedawno zrobilem okazuje sie ze cos mi stuka cyka terkocze ciezko opisac ... , wydaje mi sie tez ze jak lece powiedzmy na obciazniu na 2 biegu puszczam gaz i wciskam sprzeglo to jakby sie uciszalo macie jakis pomysl co to moze byc ?
Łancuch rozrzadu chyba nie ucierpial ? motor ma dopiero 3000 najechane ... zrobilem tak z 80km i jezdzi he wiec moze to pierdola jakas

Nie daj się zabić !
-
palma-r1 - Świeżak
oddalem do serwisu zobaczymy co wymysla ... nasluchali cos z prawej strony na dole ( niby cos kolo rozrzadu ) moze jakis napinacz strzelil ch... wie
inny mechanik mowil cos o braku kompresji ... ze moze tak popukiwac cykac stukac sam nie wiem jak to nazwac
A co do szlifa to teraz to mi juz obojetnie
najgorszy pierwszy bo przechszcil maszyne
i serce bolalo 

inny mechanik mowil cos o braku kompresji ... ze moze tak popukiwac cykac stukac sam nie wiem jak to nazwac

A co do szlifa to teraz to mi juz obojetnie

Nie daj się zabić !
-
palma-r1 - Świeżak
????????????
Witam,mówisz ze mówili ze może koło rozrzadu?? Wez zmien serwis ja kiedys głupa udawałem to mi serwisant wymyslił w ZZR1100 łańcuch w stepnego przeniesienia napedu debil.Za mało danych ale panewka mogła dostac
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa