suzuki gsxr 1000 problem z odpalaniem
• Strona 1 z 1
suzuki gsxr 1000 problem z odpalaniem
witam.
mam taki mały problem a szczerze sie nie znam na motorach za bardzo. probowalem odpalic motor normalnie na ssaniu. ze 3 razy rozrusznik krecil ale za czwartym juz zamarl... czy to problem lezy w rozruszniku i trzeba go naprawic czy gdzies indziej ??
mam taki mały problem a szczerze sie nie znam na motorach za bardzo. probowalem odpalic motor normalnie na ssaniu. ze 3 razy rozrusznik krecil ale za czwartym juz zamarl... czy to problem lezy w rozruszniku i trzeba go naprawic czy gdzies indziej ??
- wirek2009
- Świeżak
Akumulator padł. Spróbuj naładować, ale mała szansa że jeszcze trochę podziała tak jak powinien. Jeśli po ładowaniu problem się powtórzy, należy poważnie się zainteresować zakupem nowego.
http://bikepics.com/members/numberuno/ | | www.diety-treningi.pl Jakby ktoś potrzebował, zapraszam.
- numberuno
- Świeżak
roczek 2001. mozliwe ze to aku, ale tez moga byc szczotki, jak załączam starter to slychac ze rozrusznik sie kreci tylko nie slychac jak zakreca silnikiem, tzn nie ma tego warkotu przy odpalaniu tylko bzyczenie tak jakby...
- wirek2009
- Świeżak
Wystarczy że akumulator jest trochę rozładowany i już nie zapali, będzie kręcił ale będzie miał problem żeby załapał.
Ja tak miałem, i dochodziło do tego jeszcze zalewanie jednej świecy,kiedy podładowałem akumulator to wszystko było ok.
Ja tak miałem, i dochodziło do tego jeszcze zalewanie jednej świecy,kiedy podładowałem akumulator to wszystko było ok.
Suzuki GSX-R600 '99
-
longer1234 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości