witam w sprawie silnika od kawy zx7r
• Strona 1 z 1
witam w sprawie silnika od kawy zx7r
witam jeszcze raz mam male pytanko dotyczące silnika od Kawki ZX7R jest taki problem drugi bieg wysiada zatem bym chcial sie dowiedziec czy trzeba caly silnik rozbierać zeby dostać sie do skrzyni biegów czy mozna obejsc to znaczy odkrecic spód silnika za pomocne wypowiedzi bardzo dziekuje i pozdrawiam wszystkich trzymajcie sie[/list][/code]
-
peter gpz 500 - Świeżak
-
skwy - VIP Ścigacz.pl
dzieki tak myslalem ale jeszcze posmigam w tym sezonie bo tak strasznie niejest jak powoli jade i wrzuce drugi to elegancko bo wyskakiwac to nic niewyskakuje tylko jak chce docisnac i wrzucic dwojke to wtedy musze mocno noga zeby weszla dwojka bo jak chce leciutko noga przy wysokich obrotach to wtedy zazgrzyta i dopiero wejdzie nie bo jak musze rozpolawiac to juz trzeba wszystko przejrzec powymieniac co trzeba a to floty troche trzeba takze pozdrawiam i dzieki
-
peter gpz 500 - Świeżak
no tak wiesz z wyczuciem niedoodciecia tylko tak 10-11 tysiecy obrotow niedoprzesady ale wiem ze tak niepowinno byc w gpz tak niemnialem POZDRO
-
peter gpz 500 - Świeżak
dokladnie czasem to i trzeba przycisnać do pola czerwonego jak zkims jezdzisz a szczegulnie prowadzi ale ja staram tak niedociskac za mocno
przedtem gpz 500 teraz zx7r
-
peter gpz 500 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa