PROBLEM Z R1 Z 2008 R NIE CHCE ODPALIC
• Strona 1 z 1
PROBLEM Z R1 Z 2008 R NIE CHCE ODPALIC
Witam! Mam problem ze swoja yamaha...polega on na tym, ze odłączyłem komputer, a nastepnie przy jego ponownym podłączaniu zrobiłem błąd, bo zamiast najpierw podłączyc komputer, a dopiero później akumlator zrobiłem na odwrót i na tablicy przyrządów w miejscu gdzie normalnie sa kilometry pokazują mi się na przemian cyfry 22 i 30.... niestety nie mam do niej instrukcji obsługi i pojęcia jak rozwiąc ten problem, bo "erka" nie chce odpalic
jesli ktos moze mi podpowiedziec jak rozwiac ten problem bez potrzeby wizyty w serwisie to bede wdzieczny... pozdrawiam

- iverson88
- Świeżak
-
skwy - VIP Åšcigacz.pl
Komp
Witam proponuje odłaczyć akumulator (oczywiście komputer podłączony) na 15minut lub jak nie pomoże to z 2-3 godziny(przy Kawie ZX636 1o min starczyło,i powinno byc dobrze .Komputer oszalał przy takiej operacji Wystarczy nie podłączyc jakiejs wtyczki i zeświruje a cały komp,wiadomo ze wszystkie piny sie idealnie równo nie załaczyły.Nic mu nie zaszkodzisz bo nie ma takiej opcji(właczanie i odłaczenie aku kluczykmiej na off ale niech jest w stacyjce)Błędy w pamięci pozostaną ale nic nie powinno się się świecić jestem prawie pewny.Daj znać czy pomogło Pozdr
Carpe diem
- kargulvmax
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości