kurtka + własnie jakie spodnie?
• Strona 1 z 2 • 1, 2
kurtka + własnie jakie spodnie?
witam jakie spodnie wybrać do tej kurtki
http://moto.allegro.pl/item462958853_no ... ml#gallery
http://moto.allegro.pl/item462958853_no ... ml#gallery
- Załączniki
-
- kurtka.jpg (20.7 KiB) Przeglądane 4193 razy
- bioly110
- Świeżak
Re: kurtka + własnie jakie spodnie?
bioly110 napisał(a):witam jakie spodnie wybrać do tej kurtki
http://moto.allegro.pl/item462958853_no ... esjonalna_
motor_bcm_1zl.html#gallery
widze nikt mi nie pomoże?
- bioly110
- Świeżak
Kurtka nieznanej firmy za 300zl ja dotad. Po pierwsze trzymalabym sie od niej z daeka. Mysle, ze za ok. 400zl juz mozesz kupic skore retbike'a z kolekcji 2006/7. Czym jezdzisz?
Never let your FEAR decide your FUTURE.
-
CalibraHunter - VIP Ścigacz.pl
patty_brawurka napisał(a):Kurtka nieznanej firmy za 300zl ja dotad. Po pierwsze trzymalabym sie od niej z daeka. Mysle, ze za ok. 400zl juz mozesz kupic skore retbike'a z kolekcji 2006/7. Czym jezdzisz?
wbrew pozorom jest naprawde solidna tez sie obawiałem ze bedzie lipna ale jest naprawde ok a jezdze banditem 1200n wracajac do tematu jakie spodnie?
- bioly110
- Świeżak
kosta xD producent to pewnie "ciocia halinka" XD
Swoją drogą ludzie... jeśli stać kogoś na kupno motocykla to proszę was... kupujcie rzeczy które mają jakąś firmę bo to nie ma być ubranie dla lansu ale ma chronić waszą "dupę" w razie wypadku. Nie mówię że od razu trzeba się ładować w sprzęt z górnej półki ale przynajmniej coś niedrogiego ale sprawdzonego. Coś jak jest nowe może i wygląda solidnie ale czy nie porwie się jak szmata podczas wypadku odsłaniając waszą własną skórę?
Oczywiście tego typu rzeczy pewnie będą lepsze od zwykłej bluzy lub koszulki ale czy oto w tym chodzi? Chyba nie...
Sam wiem jak ciężko jest na początku wydać więcej kasy na ubranie bo człowiek lubi wmawiać sobie rzeczy które są dla niego przyjemne czyli hmm może to tańsze będzie tak samo dobre jak to droższe, ale w życiu nie ma nic za free.
Sam się ostatnio przekonałem jak dużo daje dobry sprzęt.
Oby nikt nie musiał się o tym przekonać po fakcie...
Pozdro
Swoją drogą ludzie... jeśli stać kogoś na kupno motocykla to proszę was... kupujcie rzeczy które mają jakąś firmę bo to nie ma być ubranie dla lansu ale ma chronić waszą "dupę" w razie wypadku. Nie mówię że od razu trzeba się ładować w sprzęt z górnej półki ale przynajmniej coś niedrogiego ale sprawdzonego. Coś jak jest nowe może i wygląda solidnie ale czy nie porwie się jak szmata podczas wypadku odsłaniając waszą własną skórę?
Oczywiście tego typu rzeczy pewnie będą lepsze od zwykłej bluzy lub koszulki ale czy oto w tym chodzi? Chyba nie...
Sam wiem jak ciężko jest na początku wydać więcej kasy na ubranie bo człowiek lubi wmawiać sobie rzeczy które są dla niego przyjemne czyli hmm może to tańsze będzie tak samo dobre jak to droższe, ale w życiu nie ma nic za free.
Sam się ostatnio przekonałem jak dużo daje dobry sprzęt.
Oby nikt nie musiał się o tym przekonać po fakcie...
Pozdro
-
Rocca - Świeżak
Błagam tylko nie Retbike. Może jeszcze tekstyl za 300zł, co nawet na skuter się nie nadaje?
Już lepiej odłożyć kase na Modeke, Helda, nie mówiąc o Alpinestar'rze, ablo Berik'u itd. Nie zaszkodzi wydać troche więcej jeśli chodzi o zdrowie a nawet życie. W tym komplecie kupionym przez bioly110, albo w Retbike'u ja bym nawet na rower nie wsiadł.
Już lepiej odłożyć kase na Modeke, Helda, nie mówiąc o Alpinestar'rze, ablo Berik'u itd. Nie zaszkodzi wydać troche więcej jeśli chodzi o zdrowie a nawet życie. W tym komplecie kupionym przez bioly110, albo w Retbike'u ja bym nawet na rower nie wsiadł.

-
wikples - Bywalec
wikples napisał(a):Błagam tylko nie Retbike. Może jeszcze tekstyl za 300zł, co nawet na skuter się nie nadaje?
no własnie kolego w retbike za 530 złoty to mozna tylko cos na rower kupic
a co do firmy tych spodni jest to rst nieznam firmy ale pytałem kilku ludzi co w tym jezdza i powiedzieli ze za ta kase to naprawde sa solidne a co do kurtki mysle ze jest solidna z grubej skóry protektory na łokciach plecach barkach wiec co trzeba wiecej
- bioly110
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Akcesoria motocyklowe