Kurtka kask i rekawice - ocena
• Strona 1 z 1
Kurtka kask i rekawice - ocena
Jestem poczatkującym motocyklista. Motoru jeszcze nie mam ale mam nadzieje w ciagu pol roku cos kupic (pod uwage biore gpz500) moze to troche nie typowe podejscie ale najpierw chce kupic jakas odziez. Ma byc dobra na gorna połke mnie nie stac ale na wyzsza srednia chcialbym kupic bo nie mam ochoty oszczedzac na tym i w miare mozliwosci wybrac to co najlepisze. Z racji ze idzie zima, a kcesoria tanieja chcialbym cos kupic. Co otym myslicie:
- Kask agv s-4 http://www.allegro.pl/item476723639_agv_kask_s_4_czarny_matowy_nowosc_rozmiar_l.html (otwórz link)
- kurtka alpinestars sniper
- rekawiczki utika http://www.allegro.pl/item474245887_utika_rekawice_sportowe_race_okazja_rozm_xl.html (otwórz link)
Za kask i kurtke sprzedawca zaproponował mi 1200zl + rekawice 150.
Mysle ze przy takiej kwocie wysyłka moze byc gratis.
Napiszcie co o tym sÄ…dzicie
Ps. Dzis zdalem egzamin na motor :]
- Kask agv s-4 http://www.allegro.pl/item476723639_agv_kask_s_4_czarny_matowy_nowosc_rozmiar_l.html (otwórz link)
- kurtka alpinestars sniper
- rekawiczki utika http://www.allegro.pl/item474245887_utika_rekawice_sportowe_race_okazja_rozm_xl.html (otwórz link)
Za kask i kurtke sprzedawca zaproponował mi 1200zl + rekawice 150.
Mysle ze przy takiej kwocie wysyłka moze byc gratis.
Napiszcie co o tym sÄ…dzicie
Ps. Dzis zdalem egzamin na motor :]
- coach87
- Świeżak
To bardzo dobre podejście do rozpoczęcia przygody motocyklowej . Kurtka i rękawice według mnie ok . Kask czasami ludzie troche tu narzekają na kiepskie wykonanie agv , mysle że jeszcze ktoś się tu wypowie . Możesz się jeszcze rozejrzeć w takich firmach jak Airoh HJC Marushin Nolan .
był suzuki bandit 600n będzie ......
-
dambandit - VIP Åšcigacz.pl
z tego co sie naczytalem to wlasnie s-4 jest lepszy (jeden z najlepszych w klasie sredniej), podoba mi sie rowniez jego wyglad w porównaniu z innymi. co do hjc sprzedawca zachwalał u mnie w miescie ze cudowny i w ogole i chcialmi go sprzedac po "okazyjnej" cenie 550zl normalna u niego 750zl. Tylko ze po wejsciu na allegro okazalo sie ze kupiłbym go za 300zl + przesyłka. dlatego raczej sprzedawcow=sciemniaczy nie chce sluchac.
- coach87
- Świeżak
Bardzo dobre podejście,
rękawice dobre (sam w podobnych jeżdżę z tej firmy),
Kask (mam GP-PRO) kumpel na 1000rr śmiga w S-4 i jest zadowolony.
Kurtka, na zdjęciach wygląda fajnie i + że jest to Alpinestars.
Z czasem warto pomyśleć o butach i spodniach.
Te akcesoria które wymieniłeś prawdopodobnie od grudnia będą dostępne w lepszych cenach w Inter-Motors.
rękawice dobre (sam w podobnych jeżdżę z tej firmy),
Kask (mam GP-PRO) kumpel na 1000rr śmiga w S-4 i jest zadowolony.
Kurtka, na zdjęciach wygląda fajnie i + że jest to Alpinestars.
Z czasem warto pomyśleć o butach i spodniach.
Te akcesoria które wymieniłeś prawdopodobnie od grudnia będą dostępne w lepszych cenach w Inter-Motors.
Moto Theodor - nieautoryzowany serwis Ducati
- Raczek_6
- VIP Åšcigacz.pl
No prosze co za oferta :] a to są nowe akcesoria? skad jestes to moze przyjechałbym obejrzec te rzeczy ?
co do rozmiarów kurtka xl kask l rekawice nie wiem. chce jeszcze isc do jakiegos sklepu i poprzymierzac to wszystko jak to pasuje na mnie.
co do rozmiarów kurtka xl kask l rekawice nie wiem. chce jeszcze isc do jakiegos sklepu i poprzymierzac to wszystko jak to pasuje na mnie.
- coach87
- Świeżak
no i kupłem ja narazie kask i rekawice tylko. Maszyny nie mam zeby przetestowac ale pierwsze wrazenie - rewelacja rekawice pasuja jak szyte na wymiar. Z racji ze sa ze skóry nie powinno byc w nich zimno a szycia wygladają na porządne. Co do kasku - w porównaniu z firma HJC której mialem kask na glowie o wiele lepsze wykonanie i dopasowanie do glowy. Tam gdzie nie ma "szwamki" tam nic nie dochodzi tam gdzie jest przylega w 100% do ciała. W prównaniu do Shoei wiadomo ze to inna klasa ale na laika w tej dziedzinie duzej różnicy w wykonaniu nie zauważylem (przynajmniej nie takiej jak w HJC) Jeśli macie jakies pytania piszcie chetnie odpowiem.
Kask i rekawice zamowilem z aukcji podanych w pierwszym poscie. Uzytkownik luigii nie odpowiadal po mailu z prosba o wykonanie transakcji przez allegro. Sprzedawca mcmotors - szybki i mily kontak. Na kask i rekawice dostalem 30zl rabatu czyli wyszlo 780 + 15zl za przesyłke. Zamawialem w poniedzialek wieczorem dzis doszlo.
Kask i rekawice zamowilem z aukcji podanych w pierwszym poscie. Uzytkownik luigii nie odpowiadal po mailu z prosba o wykonanie transakcji przez allegro. Sprzedawca mcmotors - szybki i mily kontak. Na kask i rekawice dostalem 30zl rabatu czyli wyszlo 780 + 15zl za przesyłke. Zamawialem w poniedzialek wieczorem dzis doszlo.
- coach87
- Świeżak
CZeść sorki bardzo że sie wtracam do tematu, ale nie chce nowego zakładać.
Chcę kupić sobie rękawice, też wlaśnie upatrzyłem te Utiki - i nie wiem, jak myslicie kupić teraz w Intermotors za 119zł (race GP) czy poczekać na targi EXPO lub MBS??Nie wiem na czym lepiej wyjde (nie jestem zbyt kasiasty), pamietam tylko ze na MBS rekawice skorzane bez protektorów były po 105zł, Doradźcie
Chcę kupić sobie rękawice, też wlaśnie upatrzyłem te Utiki - i nie wiem, jak myslicie kupić teraz w Intermotors za 119zł (race GP) czy poczekać na targi EXPO lub MBS??Nie wiem na czym lepiej wyjde (nie jestem zbyt kasiasty), pamietam tylko ze na MBS rekawice skorzane bez protektorów były po 105zł, Doradźcie

......::::Tuning::::......
- Arek-R
- Świeżak
Jeśli chodzi o przeceny w Inter Motors to sprawa nie wygląda tak różowo, gdyż większość produktów są to rzeczy z wyprzedaży, których po protu już nie ma. A więc lepiej dopytajcie (lub sprawdźcie na stronie) czy rzeczywiście są dostępne w sklepie.
VFR 02'
-
navi - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości